28 / 04 / 2024

Sakarya Karasu'da parklar yenileniyor!

Sakarya Karasu'da parklar yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, Karasu genelinde bulunan ve zamanla bozulup deforme olan çocuk parkı oyun gruplarını yeniliyor.



Sakarya Karasu Belediyesi, ilçenin güzelleşmesi ve modernleşmesinde büyük önemi olan yeşil alanların çoğaltılması, kilitli parke ve asfalt yama çalışmalarını sürdürürken, var olan çocuk parklarının, bakım, onarım ve revize çalışmalarına da aksatmadan devam ediyor. Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, Karasu’daki çocuk parklarının oyun gruplarını bir yandan yenilerken, diğer taraftan da ihtiyaç duyulan mahallelere yeni parklar kuruyor. Bu kapsamda; Küçük Karasu Mahallesi’ne (2), Yuvalıdere Mahallesi’ne (2), Denizköy Mahallesi’ne, Çatalövez Mahallesi’ne, Darıçayırı Kısık Mahallesi’ne, Kuzuluk Mahallesi Cezaevi Yanı’na ve Yeşilköy Mahallesi’ne olmak üzere toplamda 9 yeni çocuk parkı oyun gruplarını yerleştirerek çocukların hizmetine sundu.


‘Çocuk oyun demek’


Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Çocuk demek oyun demek. Uzmanlar oyun oynamanın çocuk gelişimindeki önemini ısrarla vurguluyor. Birkaç gün sonra yarınlarımızın sahibi çocuklarımız karnelerini alıp, yaz tatiline girecekler. Tatillerini güzel ve modern ortamlarda geçirmeleri için parklarımızı ve yeşil alanlarımızı bakımdan geçirip, hizmetlerine sunduk. Bu doğrultuda çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir.  Minik yavrularımız emniyet içerisinde aileleri ile birlikte oyunlar oynasınlar, zaman geçirsinler ve eğlensinler istedik” dedi.



Yenigün


Geri Dön