05 / 05 / 2024

karasu emlak

karasu emlak

Emlak İstasyonu Karadeniz bölge müdürü Adem Demirtürk Sakarya'nın Karasu ilçesi 55 kilometrelik sahili ve İstanbul'a sadece 2,5 saat mesafede yer alması ile emlak yatırımcılarının akınına uğruyor dedi.

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Yıldız tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Sakarya Karasu'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Karasu Aziziye Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta düzenlenecek..

BMW'den Karasu'ya dev yatırım!

Dünya’nın en prestijli otomobil markalarından biri olan BMW Karasu’ ya yeşil ışık yaktı. Emlak İstasyonu Yönetim Kurul Başkanı (Ceo) Birol Polat, BMW’nin Karasu’ya ilgi gösterdiğini doğrularken, söz konusu dev yatırım Karasu’ya geleceğini doğruladı.

Karasu yatırımcıların yeni hedefi oldu!

Emlak İstasyonu Karadeniz bölge müdürü Adem Demirtürk Sakarya'nın Karasu ilçesi 55 kilometrelik sahili ve İstanbul'a sadece 2,5 saat mesafede yer alması ile emlak yatırımcılarının akınına uğruyor dedi.

Emlak İstasyonu yoğun ilgi görüyor!

Emlak İstasyonu Karadeniz bölge müdürü Adem Demirtürk, Sakarya'nın Karasu ilçesi 55 kilometrelik sahili ve İstanbul'a sadece 2,5 saat mesafede yer alması ile emlak yatırımcılarının akınına uğruyor dedi.

Emlak İstasyonu Karasu'da açılıyor!

Yöneticiliğini Adem Demirtürk'ün yapacağı Emlak İstasyonu Demirtürk Emlak Karasu'da açılıyor. Emlak franchise zincirini genişletmek için emin adımlarla yoluna devam eden Emlak İstasyonu hızlı büyümesini sürdürüyor.

HBK İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HBK İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Kara, Birgül Karasu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Üsküdar, Ata 2 Sitesi'nde kuruldu.

Karasu Limanı İçtaş'a tahsis edildi!

Yıllardır yer tahsisi bekleyen Karasu Limanı'nda sorun çözüldü. Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yer tahsisini, 73 milyon dolar ile ihaleyi kazanan İÇTAŞ firmasına yaptı

Milli Emlak, Sakarya Karasu'da 480 bin TL'den arsa satıyor!

Karasu Malmüdürlüğü, Sakarya ili Karasu İlçesi Aziziye mahallesi Yalıboyu mevkiindeki arsayı 480 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Mahalle emlakçıları internette birleşti

Teknolojinin gelişmesiyle müşterilerini internete kaptıran mahalle emlakçıları, çareyi birleşmekte buldu.

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

karasu emlak Haberi

karasu emlak

İstanbul'a 2,5 saat mesafede bulunan Sakarya'nın Karasu ilçesi, 55 kilometre boyunca uzanan kumsalı, doğası ile yazlık ve arsa yatırımı yapmak isteyenlerin adeta akınına uğruyor. Geçmiş yılların aksine artık kışlık olarak da yapılan binaların büyük revaç gördüğü Karasu yatırımcısının da yüzünü güldürüyor. Karasu tam anlamıyla dev bir şantiyeyi andırırken devam eden inşaat sayısı yüzlerle ifade ediliyor. Demirtürk, Karasu  tamamlanmak üzere olan limanı ve serbest bölgesiyle de sanayi yatırımını çekiyor. Karadeniz otoyolu ve ilçeyi Adapazarı'na bağlayacak olan Demiryolu inşaatlarının başlaması da ilçeye yatırım yapanın yüzünü güldürecek bir faktör olarak gösteriliyor. Adapazarı halkının “En Yakın Karadeniz” sloganı ile sıklıkla tatil kaçamağı yaptığı noktaların başında yer alan Karasu'da son yıllarda da yoğun arsa ve yazlık yatırımı çeken, Sakarya nehrinin Karadeniz ile buluştuğu noktada...