04 / 05 / 2024

Karat 34 atatürk havalimanı

Karat 34 atatürk havalimanı

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Karat 34'te iş, ev, keyif ve tüm beklentiler bir arada!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında konumlandırılan Karat 34 Projesi, "Doğa Şehircilik" ve "Başyapı" tarafından inşa ediliyor..

Karat 34'te çok özel kampanya koşullarıyla!

Lansmanından önce yoğun bir taleple karşılaşan ve yüksek satış rakamlarıyla dikkat çeken Karat 34, Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükseliyor...

Bahçelievler Karat 34'te tarihi kampanya devam ediyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında konumlandırılan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle tarihi kampanya devam ediyor..

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Yenibosna Karat 34'te cazip ödeme koşulları!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor..

Karat 34'te 0,42 faiz oranı 120 aya varan vadeyle!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

Florya Atatürk Ormanı'nın yanındaki arazi imara mı açıldı?

İSTANBUL Florya'daki Atatürk Ormanı'na komşu 34 bin 353 metrekarelik "tarla" durumundaki yeşil arazi imara açıldı. Nedeni ise Sultanbeyli'de yürütülen takas çalışmaları.

Florya Atatürk Ormanı'na komşu konut alanı imar planı askıda!

Florya Atatürk Ormanı'na komşu 34 bin 353 metrekarelik arazi için Konut Alanı, Dini Tesis Alanı, Park Alanı ve Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Atatürk Öğrenci Yurdu 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilecek!

Yarım asırlık ömrünü tamamlayan Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Yurdu yıkılarak yerine yenisi yapılacak. 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanan yurt, beş yıldızlı otelleri aratmayacak donanıma sahip olacak.

Atatürk Havalimanı'nda Open Gate, uzun yolcu kuyruklarına sebep oldu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 15 Mart tarihinde başlayan ''Open Gate'' (Açık Kapı) uygulaması, yolcu geçişlerinde uzun kuyrukların yaşanmasını yol açtı

Atatürk Havalimanı yeni cami için gün sayıyor!

Günde ortalama 100 bin yolcunun geçtiği, 35 bin personelin görev yaptığı Atatürk Havalimanı, yeni camiisine kavuşuyor

Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'daki evi müze oluyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'nın Jupa ilçesine bağlı Kocacık köyünde doğup büyüdüğü ve bugün sadece temelleri kalan evin aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilerek müze haline getirilme

Karat 34 atatürk havalimanı Haberi

Karat 34 atatürk havalimanı
Karat 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te  0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz. 


Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde çok cazip ödeme koşulları sunan Karat 34, yatırım değeri çok kısa sürede artan, özellikle lokasyonuyla öne çıkan prestijli bir proje.  


KARAT 34, “İSTANBUL’UN GETİRİ POTANSİYELİ EN YÜKSEK PROJELERİ” ARASINDA!


Lansmanından önce yoğun bir taleple karşılaşan ve yüksek satış rakamlarıyla dikkat çeken Karat 34, Forbes Türkiye’nin 2016 listesinde “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek Projeleri” arasında yer aldı. 


İstanbul'a yeni ve kalıcı bir değer katmaya hazırlanan Karat 34'te iş, ev, keyif ve tüm beklentiler bir arada... Her şey bi'adım ötede. 



Emlak Konut...