28 / 04 / 2024

karatay belediyesi yüzme havuzu inşaatı

karatay belediyesi yüzme havuzu inşaatı

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan 3'üncü yüzme havuzunun temeli düzenlenen törenle atıldı. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar havuzun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi....

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

karatay belediyesi yüzme havuzu inşaatı Haberi

karatay belediyesi yüzme havuzu inşaatı

Fevzi Çakmak Mahallesi Serdabat Caddesi üzerinde yaptırılacak yüzme havuzunun temel atma törenine, Ak Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Ayşe Türkmenoğlu, Ak Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.


Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapımına başlanılan 3. Yüzme Havuzunun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi. Geçmiş yıllarda yapılan anketlerde halkın altyapı, asfalt, yeşil alan gibi rutin belediyecilik hizmetlerini isterken, 2010 yılından sonra bu istekler yüzme havuzu, kongre merkezleri, sosyal tesisler ve daha büyük yatırımlara yer bıraktığını dile getiren Hançerli, halkın isteklerini yerine getirmekle mükellef olduklarını ifade...