27 / 04 / 2024

karatay yeni yüzme havuzu nerede

karatay yeni yüzme havuzu nerede

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan 3'üncü yüzme havuzunun temeli düzenlenen törenle atıldı. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar havuzun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi....

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Denizli'ye iki yeni kapalı yüzme havuzu geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar’ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Şanlıurfa Haliliye'ye iki yeni yüzme havuzu!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde yüzme havuzları yaparak gençlik üzerinde havuz kültürü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Haliliye ilçesi için kolları sıvadı.

Sakarya Akyazı'ya yüzme havuzu inşa edilecek!

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılılara bir müjde daha verdi. Toçoğlu, “İlçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz" dedi

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu bugün açılıyor!

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bahçelievler Belediyesi'nden yeni yüzme havuzu!

Bahçelievler Belediyesi, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sadece çocukların kullanabileceği yüzme havuzları yaptırıyor. Semt havuzlarına 3’ncü ilave olarak Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılacak tesisin temeli törenle atıldı.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli 3 eylül'de atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli Perşembe günü atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor. İlçenin spor ve sosyal yaşamına önemli ölçüde katkı koyması hedefiyle yapılan tesis, tüm Antalya’ya örnek olacak.

Yenişehir bölgesine 2015 yılında yüzme havuzu tesisi açılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayıhan’da hizmete açtıkları yüzme havuzunun bir benzerinin Yenişehir bölgesine yapılacağını müjdeledi ve 2015 yılında bu bölgeye yüzme havuzunun temelini atacağız, dedi.

karatay yeni yüzme havuzu nerede Haberi

karatay yeni yüzme havuzu nerede

Fevzi Çakmak Mahallesi Serdabat Caddesi üzerinde yaptırılacak yüzme havuzunun temel atma törenine, Ak Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Ayşe Türkmenoğlu, Ak Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.


Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapımına başlanılan 3. Yüzme Havuzunun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi. Geçmiş yıllarda yapılan anketlerde halkın altyapı, asfalt, yeşil alan gibi rutin belediyecilik hizmetlerini isterken, 2010 yılından sonra bu istekler yüzme havuzu, kongre merkezleri, sosyal tesisler ve daha büyük yatırımlara yer bıraktığını dile getiren Hançerli, halkın isteklerini yerine getirmekle mükellef olduklarını ifade...