28 / 04 / 2024

karatayda 3. yüzme havuzu

karatayda 3. yüzme havuzu

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan 3'üncü yüzme havuzunun temeli düzenlenen törenle atıldı. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar havuzun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi....

Denizli Büyükşehir'den 7 yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Denizli merkeze 3, ilçelere 4 olmak üzere 1 yılda toplam 7 yüzme havuzu yapılacak.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Bahçelievler Belediyesi'nden yeni yüzme havuzu!

Bahçelievler Belediyesi, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sadece çocukların kullanabileceği yüzme havuzları yaptırıyor. Semt havuzlarına 3’ncü ilave olarak Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılacak tesisin temeli törenle atıldı.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli 3 eylül'de atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor.

Şahinbey'in 3. yüzme havuzu hizmete giriyor!

Şahinbey Belediyesi, Akkent spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’nin ardından 3’üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

Şahinbey'in 3. yüzme havuzu Yeşilvadi Parkı'na yapıldı!

Şahinbey Belediyesi, Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nin 3'üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

Şahinbey'e üçüncü kapalı yüzme havuzu yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Şahinbey Belediyesi üçüncü kapalı yüzme havuzunu Yeşilvadi Parkı'na yapıyor!

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Şanlıurfa'da seyyar yüzme havuzları kuruldu!

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da, yüzme havuzu olmayan semtlerde ikamet eden vatandaşlann ihtiyacını karşılamak amacıyla tahsis edilen 3 ayrı seyyar yüzme havuzunun hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Termo Teknik’ten 3 yıl ek garanti kampanyası!

İngiliz iş dünyasının prestijli “ Kraliçe Ödülü - The Queen’s Award ” sahibi Logic Kombi, üstün kalitesinin güvencesi olarak + 3 yıl garanti seçenekleriyle sunuluyor.

Yenimahalle Devlet Hastanesi'nin kantini 3 yıllığına kiraya veriliyor!

Yenimahalle Devlet Hastanesi'nin bahçesinde yer alan kantinin 3 yıllık kiralama ihalesi 21 Temmuz'da saat 10.30'da yapılacak. Kantinin tahmini bedeli 68 bin 462 TL olarak belirlendi.

Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Hastanesi'nin kantini 3 yıllığına kiraya verilecek!

DR. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin 24 Temmuz 2014 tarihinde 3 yıllığına kiraya verilecek. Kantinin tahmini bedeli 135 bin 480 TL olarak belirlendi...

Şanlıurfa'da Park Bahçeler'den 23 Temmuz'da yüzme havuzu onarım ihalesi!

Şanlıurfa'da Park Bahçeler Şube Müdürlüğü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı yüzme havuzu onarım işini 23 Temmuz saat 11.00'de ihaleye çıkaracak...

karatayda 3. yüzme havuzu Haberi

karatayda 3. yüzme havuzu

Fevzi Çakmak Mahallesi Serdabat Caddesi üzerinde yaptırılacak yüzme havuzunun temel atma törenine, Ak Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Ayşe Türkmenoğlu, Ak Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.


Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Uçar'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapımına başlanılan 3. Yüzme Havuzunun 6 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu söyledi. Geçmiş yıllarda yapılan anketlerde halkın altyapı, asfalt, yeşil alan gibi rutin belediyecilik hizmetlerini isterken, 2010 yılından sonra bu istekler yüzme havuzu, kongre merkezleri, sosyal tesisler ve daha büyük yatırımlara yer bıraktığını dile getiren Hançerli, halkın isteklerini yerine getirmekle mükellef olduklarını ifade...