03 / 05 / 2024

Karatayda tapular veriliyor

Karatayda tapular veriliyor

Karatay'da düzenli kentleşmeyi sağlamak amacıyla yürütülen Revizyon imar Planı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Pendik Yeşilce Aydos'ta tapular veriliyor!

KİPTAŞ tarafından yapımı tamamlanan Silivri 3. Etap Konutları ve Pendik Yeşilce Aydos projelerinde tapular dağıtılıyor.

Sultanbeyli'de tapular dağıtılıyor!

Sultanbeyli'de 9 mahalleyi kapsayan 1561 parselin ilk tapular veriliyor. En büyük parsel olan Sultangazi 1561, Hasanpaşa’dan başlayarak Necip Fazıl Mahallesi’nde sona eriyor.

Kepez'de askeri alan mağdurları tapularını alıyor!

Kepez Fevzi Çakmak ve Kütükçü Mahallerinde askeri alan mağdurlarına tapuları veriliyor. 120 avatndaşlar tapularına kavuşuyor.

Karatay'da yeni tapular veriliyor!

Karatay'da düzenli kentleşmeyi sağlamak amacıyla yürütülen Revizyon imar Planı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Afyonkarahisar OSB'de yatırımlarını tamamlayan işletmelere tapuları veriliyor!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

Gaziantep'te 21 evsiz aileye tapuları teslim edildi!

Araban Kaymakamlığı, Türkiye’de bir ilki başardı. SYDV tarafından ilçe merkezinde 21 evsiz fakir aileye yaptırdığı evlerin tapuları, düzenlenen törenle Kaymakam Serhat Karabektaş ve Başkan Mehmet Özdemir tarafından sahiplerine teslim etti.

216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy tapuları dağıtıldı!

216 Yapı 'nın, Çekmeköy 'de inşa ettiği 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinden ev alanlara tapuları törenle verildi.

Kepez Yeşil Antalya Sanayi Sitesi tapuları dağıtıldı!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 24 yıldır tapu bekleyen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafına verdiği sözü tuttu. Tütüncü, hem tapuları dağıttı, hem de kooperatife gelir sağlayacak akaryakıt istasyonu için gerekli imar plan tadilatının tamamlandığı müjde

216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy'de tapular teslim edildi!

216 Yapı’nın, 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinden ev sahibi olanlar tapularına kavuştu. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar’ın da katıldığı törende daire sakinleri keyifli saatler geçirdi.

Toki Kepez Güneş Mahallesi tapularına kavuştu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, ilk döneminde yapımı tamamlanan Güneş Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahipleri 5 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'nde tapular verildi!

16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Kıbrıs Köy Derneği'nde düzenlenen törenle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı.

Mamak'ta tapular dağıtıldı!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nin yıllardır çözülmeyen tapu mülkiyet sorununu çözüme kavuşturdu. 16 bin vatandaşı ilgilendiren plan değişikliği sonrasında vatandaşlar tapularını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün elinden aldı.

Karatayda tapular veriliyor Haberi

Karatayda tapular veriliyor

Karatay'da düzenli kentleşmeyi sağlamak amacıyla yürütülen Revizyon imar Planı çalışmaları aralıksız devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında 18. Madde uygulaması tamamlanan Sarıykup, Köprübaşı, Yeni Mahalle, Çelebi ve Haciveyiszade mahallelerinin tapuları verilmeye başlandı. Konuyla Egili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 5.000.000 metrekarelik alanda ortak kamu alanı olan yeşil alan, dini tesis, sosyal tesis, eğitim tesisi, resmi kurum alanı, yol ve otopark gibi teknik alt yapı alanlan ile uygulanabilir 1 .etap Revizyon imar planı çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Revizyon İmar Planı uygulaması tamamlanan bölgelerde mülk sahiplerinin yapılaşmaya gittiğini kaydeden Hançerli, bu hızlı yapılaşma neticesinde 5 yıl gibi bir zaman diliminde Karatay'ın daha da gelişerek modern bir hale geleceğini vurguladı. Bu çalışmalardan Ulubatk Hasan, Akabe, Hamzaoğlu, Küçükkumköprü, Çimenlik, Doğuş, Ortamescit, Yediler, Keçeciler,...