04 / 05 / 2024

Karayağcı Barajı nerede

Karayağcı Barajı nerede

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştıracak Karayağcı Barajı’nın inşaatı hızla devam ediyor. Projede gövde dolgusunun yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Beyaz eşya konusunda iddialı bir konumda olan Hoover, kendi gibi iddialı bir bulaşık makinesi üretti. HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesini görücüye çıkaran Hoover, bulaşık makinesine ilişkin tüm detayları paylaşırken, bu ürünün nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

 Grundig bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Grundig, farklı yıkama fonksiyonları ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Haziran ayı için uygun fiyata düşen ürünün detayları haberimizde. Peki Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Az önce nerede oldu? 4 Mayıs deprem oldu mu? 4 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi özellikle son deprem listesi merak edilmektedir. Yaşanan Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi araştırılmaktadır. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 4 Mayıs 2023 deprem listesi!

Az önce deprem mi oldu, nerede oldu? 3 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi, meydana gelen son deprem listesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi merak ediliyor. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 3 Mayıs 2023 deprem listesi!

Az önce deprem nerede oldu? 1 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son deprem listesi!

Son deprem listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi merak ediliyor. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 1 Mayıs 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 30 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli yaşanan yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi araştırılıyor. İşte 30 Nisan 2023 deprem listesi!

Karayağcı Barajı nerede Haberi

Karayağcı Barajı nerede

Manisa Gördes’te inşa edilen Karayağcı Barajı’nın 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştırması planlanıyor. Projede çalışmaların hızla devam ettiği açıklandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, proje hakkında konuşan DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın, gövde dolgu imalatının sürdüğünü açıkladı. 

Aydın, “Toplam 170 bin metreküplük gövde dolgusundan şu ana kadar yüzde 80’lik kısmı tamamlandı. Bölge insanı her yıl 2 milyon 560 lira daha fazla kazanacak. Temelden yüksekliği 32.3 metre olan ve 1,17 milyon metreküp su biriktirme hacmine sahip Manisa Gördes Karayağcı Barajı’nın ve sulama inşaatının da tamamlanmasıyla bölgede sulu tarım gelişecek, verim artacak” şeklinde...