17 / 07 / 2024

Karayolları Marshall

Karayolları Marshall

Marshall Boya, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün açmış olduğu yol çizgi boyası ihalesini 21 milyon 85 bin 880 TL'ye kazandığını duyurdu

2006 yılında Karayolları arsasına ilgi büyük!

2006 yılında İstanbul'un en değerli arsası olarak nitelendirilen Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasına ilgi büyükmüş. 460 milyon 550 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan arsanın ihalesi için beş yatırımcı şartname almış.

2006 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsası satışa çıktı!

2006 yılında Bakanlar Kurulu, Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsasının 96 bin 505 metrekaresini satışa çıkarmış. Metrekaresine 4.7 bin lira değer biçilen gayrimenkulün toplam değeri 600 milyon lirayı aşacakmış.

2004 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsası satışa çıkarılmış!

2004 yılında Karayolları, Zincirlikuyu'daki 17. Bölge Müdürlüğü binasının bulunduğu 87 dönümlük arsayı satışa çıkarmış. Satışa çıkarılacak arsaya 320 trilyon 328 milyar lira (2 milyon 267 bin adet altın parası) değer biçilmiş.

Kayseri Karayolları Kavşağı'nda sona yaklaşıldı!

Şehir içindeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen üst geçit ve köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı üstgeçidinde sona yaklaşıldı.

ÖİB Kırıkkale'deki karayolları arsasını satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirme kapsamında bulunan Kırıkkale Merkez Bağlarbaşı'nda bulunan Karayolları Bölge Şefliği'ne bağlı arsanın özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Trabzon yapım ihalesi sonuçlandı!

Karayolları Bölge Müdürlüğü 10.Bölge Trabzon Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Karayolları Genel Müdürlüğü 2014/ 54803 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Karayollarından vergi gelirlerine 50 milyar liralık katkı!

Geçen yıl elde edilen 352 milyar liralık vergi gelirinin 50 milyar lirasını, karayollarını kullanan araçlardan alınan ÖTV, KDV ve MTV ile otoyol-köprü gelirleri üzerindeki vergiler oluşturdu.

Karayolları yapı yaklaşma mesafesi!

Karayollarının her iki tarafında sınır çizgisine elli metre mesafe içinde olup geçiş yolları ile karayoluna bağlantı yapmaksızın yapılacak yapı ve tesislerin şartları yönetmelik ile açıklanıyor. İşte karayolları yapı yaklaşma mesafeleri..

Karayolları Projelerinde format ve başvuru bedeli duyurusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından Karayolları Projelerinde format ve başvuru bedeli alınmamasına ilişkin duyuru yayımlandı. Duyuru il müdürlüklerine gönderildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Ocak ayı gelirini açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü verilerine göre, Ocak ayında köprü ve otoyolları 31 milyon 160 bin 997 araç kullandı. Söz konusu araçlardan elde edilen gelir 66 milyon 906 bin 388 lirayı buldu.

Karayolları’ndan İzmir'e 17.5 milyon TL'lik kavşak!

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, 17.5 milyon lira yatırımla Adnan Menderes Havalimanı ve Menderes ilçesi yol ayrımı ile Görece ayrımına iki köprülü kavşak yapacak. Kavşakların yapımına önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak

Karayolları Marshall Haberi

Karayolları Marshall


Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. tarafından Karayolları Genel Müdürlüğü / Yol Çizgi Boyası İhalesinin kazanılması hakkında yapılan açıklama şöyle;


"İhale Konusu : Yol çizgi boyası alımı

İhaleyi Açan Taraf : Karayolları Genel Müdürlüğü

İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı : -

Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar : -

Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı : -

İhaleye Teklif Verme Tarihi : -

İhalenin Kazanıldığı Tarih : 11.05.2012

İhale Bedeli : 21.085.880

İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım : 21.085.880

Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%) : 6,8


TC.Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından karayollarında trafik...