16 / 05 / 2024

Karayolları Parkı Peyzaj Projesi

Karayolları Parkı Peyzaj Projesi

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun'un çehresini değiştirecek başlıca projelerini anlattı. Dingil, yeni projeleri hızla teker teker hayata geçireceklerini ve Yeni İskenderun dönemini başlatacaklarını dile getirdi.

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

Çamburnu Tabiat Parkı turizme kazandırılıyor!

Trabzon'un Sürmene ilçesindeki Çamburnu Tabiat Parkı'nın korunması ve turizme daha fazla katkı sağlaması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü denetiminde "Peyzaj ve Mimari Uygulama Projesi Vaziyet Planı" uygulanıyor.

Gaziosmanpaşa'ya 350 metrelik bisiklet yolu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Karayolları Parkı’na 350 metrelik bir bisiklet yolu yaparak, bisikletseverlerin hizmetine sundu.

Aydın Park İncirliova Tesisleri'nin 3. etabında sona gelindi!

2014 yılında modernizasyon çalışmaları başlatılan ve ilk iki etabı tamamlanan Park İncirliova Sosyal Tesislerinde üçüncü etap çalışmalarına Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü peyzaj tasarım konusunda katkı sağlayacak.

Gaziosmanpaşa'ya 15 bin metrekarelik park geliyor!

Karayolları Mahallesi, yaşam kalitesini artıracak 15 bin metrekarelik parkıyla artık daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşacak.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

Ordu Macera Parkı için Boztepe'deki bazı binalar yıkılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Macera Parkı kapsamında Boztepe’de peyzaj değişimine gideceğiz. Burada yer alan bazı işletmelerle konuşarak, buraları yıkacağız.” dedi.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

Eskişehir Odunpazarı Basın Parkı 24 Temmuz'da açılacak!

Odunpazarı Belediyesi tarafından peyzaj düzenleme çalışması yapılan Basın Parkı’nın 24 Temmuz' da hizmete açılacağı öğrenildi. Parkta, süs havuzu, interaktif Oyun alanları, satranç alanı ve amfi oturma alanının yanında açık hava kütüphane de olacak.

Bingöl'deki 3 camide peyzaj çalışmaları başladı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından üç camide peyzaj çalışması başlatıldı.

Karayolları Parkı Peyzaj Projesi Haberi

Karayolları Parkı Peyzaj Projesi


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehirde artık Yeni İskenderun döneminin başlayacağını söyledi. Hatay'ın İskenderun İlçesi Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Büyük düşünüp ona göre hesaplar yapacaklarını anlatan Dingil, "Küçük hayallerin peşinden koşmayacağız. Marka kent olmak istiyorsak kafa yapımızı değiştireceğiz. 57 yıl aradan sonra İskenderun halkı iktidarı seçti. Halkımız bu tercihinin karşılığını görecektir. Hazırlanan projelerimiz ile İskenderun'da artık Yeni İskenderun dönemini başlatacağız" dedi. 


Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun'un çehresini değiştirecek başlıca projelerini ise Yeni Feyezan Kanalı, Karayolları Parkı Peyzaj Projesi, Büyük İskender Müzesi, Yeni Sahil Kordonu, Kentsel Dönüşüm, TOKİ, AR - GE Etüt, Rehberlik Araştırma Merkezi, Dawn Sendromlu Engelli Kafeleri, Üstün Yetenekli Çocuklara Destek, Muhtarlık Evleri, Merkez Cami, Fayton Turları, İskenderun Teknik...