15 / 05 / 2024

KARDEMİR filyos fabrikası

KARDEMİR filyos fabrikası

Kardemir, Filyos’a yeni fabrika kuruyor. Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, Filyos bölgesine 6 milyon ton kapasiteli yeni demir-çelik fabrikası kurmayı hedefl ediklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

Dünyanın en büyük bakır şirketinin kapısına hükümet tarafından kilit vuruldu

Şili’nin Puchuncavi bölgesinde dünyanın en büyük bakır üretim fabrikası olan "Codelco"nun çalışanları protesto gösterisi düzenledi. Hükümetin Şili'nin Çernobili olarak bilinen Ventanas bölgesinde bulunan fabrikayı kapatma kararı almasının ardından çalışanlar, fabrika bahçesinde toplandı.

Nestlé'nin yeni fabrikasının temeli Bursa'da atıldı! 

114 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Nestle, Bursa'da medikal beslenme ürünleri fabrikasının temelini attı.

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi!

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi. Alınan notların yüksekliğinin KARDEMİR'in güçlü finansal ve kurumsal yapısını ortaya koyduğu yapılan açıklamalar arasında yer aldı..

Unilever Konya'da fabrika açtı!

Türkiye'de 8 fabrikasında 5 binden fazla çalışanıyla hizmet eden Unilever, Konya'daki ikinci yatırımını Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri fabrikasını üretime açtı.

Teksan, yeni fabrikası ile büyüyecek!

Yeni fabrikasında deneme üretimlerine başlayan Teksan Jeneratör yeni fabrikası ile büyümeyi hedefliyor.

Bursa Tolon fabrikası orijinal kimliğiyle yenilenecek!

BURSA’da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımına başlanan Türkiye’nin ilk bulaşık ve çamaşır makinası fabrikasının orijinal kimliği ile yeniden yaptırılacağı açıklandı.

Zonguldak Filyos Limanı 2019'da açılacak!

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Filyos Limanı'nın 2019 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Henkel, Türkiye'de yatırıma devam ediyor!

Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin en büyük endüstriyel yapıştırıcı fabrikası için Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırım yapmaya devam ediyoruz” diyor.

KARDEMİR filyos fabrikası Haberi

KARDEMİR filyos fabrikası


Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, Filyos bölgesine 6 milyon ton kapasiteli yeni demir-çelik fabrikası kurmayı hedefl ediklerini açıkladı. Demirel, KARDEMİR’in bugüne kadar inşaat çeliği ürettiğini ancak yeni yatırımlarla farklı alanlara yöneldiklerini anlatarak, “Otomobil lastiklerinde kullanılan çelik teller için TÜBİTAK’la birlikte çalışıyoruz. 


Yüksek kaliteli bu çelik telleri Türkiye geçen yıl 90 bin ton ithal etmiş. Sadece bir lastik firmasının dünyada bir yıllık tüketimi 300 bin ton. Bu çeliği şimdi üretmek için yola çıktık. Şu an 76 dönüm arazi üzerine iki tane fabrika kuruyoruz. 46 dönüm üzerine 700 bin ton kapasiteli haddehane, diğer alana ise teker fabrikası kuruyoruz. 


Dakikada bir, senede 200 bin teker üreteceğiz. Tüm hızlı tren lokomotif ve vagonlarının tekerlerini üreteceğiz. Şuan KARDEMİR olarak 900 milyon dolarlık...