18 / 07 / 2024

kardemir vagon ve lokomotif üretimi

kardemir vagon ve lokomotif üretimi

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, kuracakları tesisle yılda 200 bin vagon ve lokomotif tekeri üreteceklerini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Reysaş, depolama konusunda büyük oynuyor!

Reysaş Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, “Yatırımlarımız, sıfırdan fabrika, depolama tesisi, araç, vagon ve ekipman yatırımı şeklinde olacak. 2018 için büyüme hedefimiz yüzde15.2023 yılı hedefimizi milyar dolar ciro.” dedi. 

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi!

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi. Alınan notların yüksekliğinin KARDEMİR'in güçlü finansal ve kurumsal yapısını ortaya koyduğu yapılan açıklamalar arasında yer aldı..

Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın özelleştirilmesi durduruldu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın (VOF) özelleştirilmesinin durdurulduğunu açıklayarak, fabrika alanının Lojistik Ticaret Merkezi’ne dönüştürüleceğini belirtti.

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir'in yeni fabrikası 2017'de tamamlanacak!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (Kardemir) Genel Müdürü Mesut Uğur Yılmaz, demiryolu tekeri üretecekleri fabrikanın yapımının önümüzdeki yıl tamamlanacağını, burada tüm işlerin robotlar tarafından yapılacağını söyledi.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Kardemir'in ilk çeyrek karı 232,5 bin lira!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ, 1 Ocak 2016 - 31 Mart 2016 tarihleri arasındaki 1. çeyrek dönemine ilişkin 232,5 bin lira kar açıkladı.

Kardemir fabrikasının temel atma yıl dönümü törenle kutlandı!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (kardemir) temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Mehmet Ali Şahin, "Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir. Bu bir nevi kurtuluş savaşıdır" dedi.

Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı.

Kardemir Özel Sektör Tahvili piyasasında adını duyurdu!

Türkiye'nin ilk ağır sanayi tesisi ve ilk entegre demir çelik fabrikası Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Kardemir), Özel Sektör Tahvili piyasasında da adını duyurdu.

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

kardemir vagon ve lokomotif üretimi Haberi

kardemir vagon ve lokomotif üretimi


Demirel, fabrikada düzenlediği basın toplantısında demir yolu tekeri üretmek amacıyla 30 dönümlük arazide 140 milyon dolarlık yatırım  yapacaklarını, bunun için çalışmalara başladıklarını açıkladı.


Demir yolu tekeri için çok özellikli çelik kullanılması gerektiğini vurgulayan Demirel, "Geçtiğimiz hafta çok önemli bir yatırımın adımını atmış olduk. Türkiye’de yapılamayan demir yolu tekeri yatırımını yapıyoruz. Yılda 200 bin vagon ve lokomotif tekeri üreteceğiz. Bölgede bu tekerleri yapabilecek bir tesis yok. Avrupa'da da bir iki firma var. Çok modern bir tesis olacak. Bu yatırım KARDEMİR'i rakiplerine fark attıracak noktaya getirecektir" diye konuştu.


- 3 milyon ton üretim hedefi


Son 4 yılda imza attıkları yatırımlarla 3 milyon ton üretim hedeflediklerini belirten Demirel, sözlerine şöyle devam etti:


"Şu anda 2 milyon ton üretimi yakaladık. Sürekli döküm devreye girdi. Elektrik santrali yatırımı...