06 / 05 / 2024

KARDEMİRin kapasitesi arttı mı

KARDEMİRin kapasitesi arttı mı

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş üretim kapasitesi artırım yatırımlarından Çelikhane 120 tonluk 3. Konverterini devreye alarak yıllık 3.4 milyon ton kapasiteye ulaştırdı

Oldukça ilgi gördü, üretim kapasitesi arttırıldı! Peki fiyatı ne kadar oldu? İşte Yaris Cross'un özellikleri ve fiyatı

Toyota'nın B segmentinde yer alan SUV modeli Yaris Cross'a talep oldukça yüksek! Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de sevilen modelin üretim kapasitesi artırılıyor. Peki fiyatı ne kadar olacak? İşte Toyota Yaris Cross 2023 model fiyatları...

Satışlar yüzde 300 arttı, yabancı alıyor yerliler bakıyor

BMD Başkanı Sinan Öncel, harcama kapasitesi yüksek gelir grubu sayesinde sektörde ciroların yüzde 300 arttığını ancak turistin olmadığı iç bölgelerde daralma yaşandığını söyledi. Öncel yerli müşterinin alışveriş alışkanlıklarındaki değişime dikkat çekti.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı: YHT kapasitesi artacak! İşte 14 Nisan 2022 Yüksek Hızlı Tren bileti fiyat listesi...

Ulaştırma Bakanlığı bayram yaklaşırken seyahat planı yapanlara güzel haberi verdi! Yüksek Hızlı Tren kapasitesi arttırılacak! Peki, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatları ne kadar? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Öğrenci yurtlarında yatak kapasitesi arttırılıyor!

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, üniversite öğrencilerini ve velileri yakından ilgilendiren bir açıklamaya imza atarak, "Öğrencilerimizin barınma sorununu ortadan kaldırmak üzere yeni yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kapasitesi yüzde 27 arttı!

Türkiye'nin kurulu rüzgar enerjisi kapasitesi 2014'te yüzde 27 artışla 3 bin 763 megavata çıktı. Dünya Rüzgar Enerjisi Birliği, 2014 sonu itibariyle küresel elektrik talebinin yaklaşık yüzde 5'inin rüzgardan sağlandığını belirtiyor.

Mehmet Akkuş: Uludağ'da yatak kapasitesi arttırılmalı!

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş: "Uludağ'da aralık ayında doluluk oranı yüzde 50'nin üzerinde, yılbaşı ve sömestr tatilinde bu oranın yüzde 100'e çıkacağı umut ediliyor." dedi.

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri'nin üretim kapasitesi 3.4 milyon tona çıktı!

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş üretim kapasitesi artırım yatırımlarından Çelikhane 120 tonluk 3. Konverterini devreye alarak yıllık 3.4 milyon ton kapasiteye ulaştırdı

KARDEMİR'in kapasitesi 3.4 milyona çıktı!

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş üretim kapasitesi artırım yatırımlarından Çelikhane 120 tonluk 3. Konverterini devreye alarak yıllık 3.4 milyon ton kapasiteye ulaştırdı

Petkim'in kapasitesi yüzde 13 arttı!

TÜRKİYE'nin petrokimya alanında tek hammadde üreticisi konumundaki Petkim, 115 günlük çalışma sonunda yıllık üretim kapasitesini yüzde 13 arttırdı.Kapasite artışı sonrası Petkim'in yıllık brüt üretim kapasitesi 3.2 milyon tondan 3.6 milyon tona çıktı.

Honaz'da içme suyu kapasitesi arttırmak için sondaj kuyusu açıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ), Honaz İlçesi'ndeki Akbaş Mahallesi'nde, kuraklık nedeniyle yetersiz kalan içme suyunun kapasitesini arttırmak için yeni sondaj kuyusu açtı.

Şükrü Karabacak: Darıca'da otellerin yatak kapasitesi arttırılacak!

Şükrü Karabacak, otellerin yatak kapasitesinin artırılması ile Danca'nın kongre turizminin merkezi olacağını söyledi. Karabacak, kongre turizmi açısından büyük önem taşıyan yatak kapasitesinin artırılması için yeni otellerin yapılmasını teşvik ediyor.

Çiğli Arıtma tesisinin kapasitesi 216 bin metreküp arttırılacak!

Çiğli'deki atık su arıtma tesisinin kapasitesini günde 216 bin metreküp artıracak. 4. faz sayesinde, yağışlı havalarda daha yüksek debilerde atık su arttırılabilmesi mümkün olacak.

Manisa'daki atık su arıtma tesisinin kapasitesi arttırılacak!

Manisa Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü arasında, 22 yıllık mevcut atık su arıtma tesisinin kapasitesinin arttırılmasına yönelik protokol imzalandı. Tesis, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından ihale edilecek...

KARDEMİRin kapasitesi arttı mı Haberi

KARDEMİRin kapasitesi arttı mı


Karabük Demir ve Çelik Fabrikası, (KARDEMİR) yeni yapılan çelikhanedeki 120 tonluk 3. konverterinde ilk döküm bugün törenle yapıldı.


Çelikhane kontrol merkezinde düzenlen törene, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Vekili Kamil Güleç, Genel Müdür Fadıl Demirel ve fabrika personeli katıldı. 


Demirel, törende yaptığı konuşmada, çelikhanedeki 3. konverteri devreye aldıklarını ve bu konverter ile sıvı çelik üretim kapasitesinin 3.4 milyon tona çıktığını söyledi.


Çelikhanenin fabrikanın en önemli ünitesi olduğunu belirten Demirel, "Bu gün KARDEMİR için tarihi bir gün. Bu çalışmamız 3 yılda tamamlandı. Fabrikanın 3 milyon ton yıllık üretim hedefinin en önemli proje ayaklarından birisi bu konverter. Almanya'dan aldığımız bir proje bu. Konverterlerin bir defada sıvı çelik döküm kapasitesi ise 90 tondan 120 tona çıkmış oldu. Bu yaptığımız konverter dünyanın en modern...