08 / 05 / 2024

Kardeşler İnşaat balıkesir

Kardeşler İnşaat balıkesir

Balıkesir Edremit'in inşaat sektörüne Körfez'in güzide bölgelerinde devam eden Kardeşler İnşaat çığ gibi büyüyor. Kardeşler İnşaat kaliteli inşaatlar serisine son hızıyla devam ediyor.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 506 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 506 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Balıkesir TOKİ 2023 detayları...

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de Bayram Şale tarafından kuruldu.

Kardeşler İnşaat balıkesir Haberi

Kardeşler İnşaat balıkesir

Balıkesir Edremit'in inşaat sektörüne Körfez'in güzide bölgelerinde devam eden Kardeşler İnşaat çığ gibi büyüyor. Küçükküyü, Altınoluk Edremit ve Kadiköy'de konumlandırmış olduğu kaliteli inşaatlar fonksiyonelliğin yanı sıra estetiğinde bütün öğelerini içinde barındırmış her bir çizgisinin konusunda uzman birer tasarımcının elinden çıkmış olması da kendisini farklı kılan en önemli faktörlerden biri. Kaliteli inşaatlar serisine son hızıyla devam eden Kardeşler İnşaatayrıca kuyumculuk sektörünede ulaşabileceğiniz kardeşler inşaat sahibi Müteahit el atıp Kadıköy'de şık bir kuyumcu dükkanı Kerem açarak mahalleye yenilik getirdi. 



Körfezde Olay...