05 / 05 / 2024

kargı alt gelir toki kura sonucu

kargı alt gelir toki kura sonucu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan alt gelir grubu konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018!

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kargı alt gelir kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan alt gelir grubu konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesinde toplam 61 adet konut bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Kargı alt gelir başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Kargı alt gelir başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası dahilinde 56 adet konut satışa sunuluyor. Konut fiyatlarının 81 bin 624 TL'den başladığı Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ'de teslimler hemen yapılıyor...

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu Konut başvurusu! 433 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca İzmir Tire Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Çorum Merkez Alt Gelir Grubu TOKİ Konut başvurusu! 41 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 652 konutluk Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 4 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu başvuru! 331 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 764 konutluk Bursa İnegöl Akhisar Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 23 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu başvuru! 51 bin 837 lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Grubu kapsamında inşa ettirilen 36 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 404 konutluk Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 10 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucu!

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 7 adet konutun kura çekilişi bugün Halk Bankası Melikgazi şubesinde saat 13:30'da gerçekleşecek. TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucuna sitemizden ulaşabilirsiniz.

kargı alt gelir toki kura sonucu Haberi

kargı alt gelir toki kura sonucu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesi için kura heyecanı başladı. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir grubu projesinde toplam 61 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek olan Kargı TOKİ'de konut fiyatları 96 bin 190 TL ile 130 bin 483 TL arasında değişiyor.

TOKİ Çorum Kargı projesi için 180 ay, 216 ay ve 240 ay vade imkanı sunuluyor. Proje için aylık taksit bedelleri 320,64 TL'den başlıyor.

Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Kargı TOKİ'de peşinat tutarları  11 bin 542 TL ile 26 bin 96 TL arasında değişiyor.