06 / 05 / 2024

karibou kafe caddebostan

karibou kafe caddebostan

Amerikanın en büyük ikinci kahve zinciri Caribou Coffeenin Türkiyedeki ilk şubesi Caddebostanda açıldı. Caddebostan'da açılan şube, 800 metrekarelik mağazası ile dünyanın en büyük Caribou Coffee'si oldu

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açıyor!

Oyuncu Meryem Uzerli, senelerdir hayalini kurduğu kafe projesini hayata geçiriyor. İki mekan açacak olan güzel oyuncu, markasını dünyaya taşımak istiyor

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Büdü Bey Turizm Organizasyon Hizmetleri Kafe Restoran Ve Bar İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çakır tarafından kuruldu.

Rise Metal İnşaat Otomotiv Kafe Ve Spor İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Rise Metal İnşaat Otomotiv Kafe Ve Spor İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fırat tarafından kuruldu.

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Çelik tarafından kuruldu.

Samsun'daki Yalı Kafe Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

UTS Uras Turizm Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

UTS Uras Turizm Seyahat Gayremenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kafiye Başkurt tarafından kuruldu.

Akiş GYO Caddebostan 1435 ada 39 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Caddebostan 1435 Ada 39 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Caddebostan binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Caddebostan Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Apartmanda internet kafe nasıl açılır?

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğe göre, tapuda iş yeri olarak görünen yerlerde, yönetim planında aksine bir hüküm yoksa kat maliklerinin oyçokluğu ile aldığı kararla internet kafe açmak mümkün...

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Hande Ataizi Nişantaşı’nda kafe açacak!

Etiler’de yer arayan Hande Ataizi, bir arkadaşıyla evinin yakınında Nişantaşı’nda kafe açacak.

Broyt Suites Caddebostan açılıyor!

Bağdat Caddesi'nin ilk oteli Broyt Suites Caddebostan yakında açılıcak. Caddeye otele ait tabelalar asılmış durumda.

Pendik Bosnalı Parkı'ndaki bina ‘Kütüphane Kafe’ olacak!

Pendik Sapanbağlar Mahallesi’nde bulunan 13 bin metrekarelik Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’na tek katlı bir bina inşa eden Belediye, binanın ne amaçla kullanılması gerektiğini halka sordu. Halk oylamasında 'Kütüphane Kafe’ 658 oy aldı.

karibou kafe caddebostan Haberi

karibou kafe caddebostan

Yıldız Holding ve Al Sayer Grubu'nun yüzde 50 - yüzde 50 ortaklığı ile Türkiye gelen Caribou, dünyanın en büyük mağazasını Caddebostan'da açtı.

En kaliteli kahve çekirdeklerini ürünlerinde kullanma iddiasındaki Caribou Coffee'lerde, eritilmiş gerçek çikolata, değişik damak tatlarına uygun sıcak soğuk kahveler, çorba, salata, panini, kek ve pastalar tüketiciye sunuluyor.

Caribou Coffee, 2012 sonuna kadar 22 şubeye ulaşmayı hedefliyor. İlk aşamada Ocak ayının başında Forum Kayseri AVM'de ve sonunda ise Şaşkınbakkal'da birer şube daha açılacak.
Sabah

 

...