04 / 05 / 2024

Karl Albrecht öldü mü

Karl Albrecht öldü mü

ALDİ ’nin kurucusu ve Almanya’nın en zengin işadamlarından Karl Albrecht öldü. Frankfurter Allgemine gazetesinin haberine göre, Karl Albrecht 94 yaşında Essen’deki villasında hayata gözlerini yumdu.

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Bingöl Yedisu'da kerpiç yapılar yıkıldı!

Bingöl'de dün saat 17:24'te merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi, gün ağarınca göz önüne çıktı. Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde depremde birçok kerpiç yapı yıkıldı...

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

TOKİ Bingöl Karlıova projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova'da hayata geçirdiği 130 konutun ihalesi gerçekleşti.

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe!

Ankara'da gayrimenkul sektörü hızla gelişiyor. Sizler için bölgede konut yatırımında en karlı bölgeler araştırıldı. İşte Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe...

Beykoz Karlıtepe Merkez Camii açıldı!

Türkiye’nin ilk Seyir Terasına sahip, Beykoz Karlıtepe Merkez Camii törenle açıldı.

Kartal Karlıktepe'de metruk binalar yıkıldı!

Kartal Belediyesi, Karlıktepe Mahallesi Başkomutan Caddesi'nde bulunan ve uzunzamandan beri boş olan iki metruk bina ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Tehlike arz eden binalar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Karl Albrecht öldü mü Haberi

Karl Albrecht öldü mü


ALDİ’nin kurucusu ve Almanya’nın en zengin işadamlarından Karl Albrecht öldü. Frankfurter Allgemine gazetesinin haberine göre, Karl Albrecht 94 yaşında Essen’deki villasında hayata gözlerini yumdu. 


Gazete, Karl Albrecht’in bugün sadece çok yakınlarının katılacağı bir cenaze töreniyle, kardeşi Theo Albrecht’in mezarının yanına defnedileceğini bildirdi.  Yaklaşık 25 milyar dolarlık servetiyle Almanya’nın en zengini ve Dünya’nın 12. milyader zengini Karl Albrecht, 2010 yılında ölen kardeşi Theo ile birlikte süper marketler zinciri olan ALDİ’yi kurmuştu. Karl Albrecht son yıllarda Essen’deki villasına kapanmıştı.  


Ucuz perakendenin mucidi


Karl Albrecht ve kardeşi Theo Albrecht'in perakendedeki başarısı Almanya'nın da en büyük iş başarılarından birini oluşturuyor. İkili 1913'te açılan zinciri devraldıktan sonra Avrupa'yı "ucuz marketler zinciri" konsepti ile tanıştırdı. "En ucuza en kaliteli" mal mottosuyla özellikle 1980'lerden sonra yayılan Aldi marketler...