17 / 05 / 2024

Karl Mayer İnşaat nerede

Karl Mayer İnşaat nerede

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Karlı Group İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı Group İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü Karlı tarafından kuruldu.

Mayer Turizm Tekstil Kuyumculuk ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayer Turizm Tekstil Kuyumculuk ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Pekdemir tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Karlık Elektrik Otomotiv Peyzaj İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlık Elektrik Otomotiv Peyzaj İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Özdemir tarafından kuruldu. 

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bozkurt Karlıon tarafından kuruldu.

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

Avcılar İnşaat CaddeBostan yatırımcısına karlı bir yaşam sunuyor!

Avcılar İnşaat yeni projesi  İzmir’in yeni kalbi Bornova’da hayata geçiriliyor. Proje yatırımcısına karlı bir yaşam anahtarını sunmaya hazırlanıyor. 

Karlı Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Tekdal tarafından kuruldu.

Karl Mayer İnşaat nerede Haberi

Karl Mayer İnşaat nerede

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Yenişehir Mah.Osmanlı Blv. A Blok A Girişi No:2 A/21...