30 / 04 / 2024

Karla dolan uludağ otelleri

Karla dolan uludağ otelleri

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Uludağ Üniversitesi yapım ihalesini ÖZ-KA İnşaat aldı!

YAPI İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Uludağ Üniversitesi 2014/ 79573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Uludağ'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kayak sezonunun sona erdiği Uludağ'da, imara aykırı 800 metrekarelik kaçak yapısı bulunan bir otel, mahkeme kararı ile tahliye edildi. Uludağ'da bu zamana kadar kaçak olarak ek bina yapan 14 otelin 24 bin metrekare alanı yıkıldı.

Uludağ'da turizmciler için sezon devam ediyor!

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Osmangazi Belediyesi Uludağ'daki kaçak yapıları yıkıyor!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ'ın eteklerindeki ormanlık alanlara inşa edilmiş olan kaçak çay bahçelerini yıktı. Özellikle dağ yöresindeki kaçak yapılaşmaya 'dur' demek için düğmeye bastı.

Uludağ'da oteller sezonu kapatıyor!

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Mustafa Demir Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yatırım çağrısı yaptı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne, Google Ideas Şirketi'nin CEO'su Jared Cohen'e ev sahipliği yaparak katkıda bulunan Fatih Belediyesi, iş dünyasını bölgenin yatırım fırsatlarıyla ilgili bilgilendirdi.

Ali Ağaoğlu Uludağ'da gecikmeli doğum günü partisi verdi!

Ali Ağaoğlu, 3 Mart’taki doğum gününü önceki akşam Uludağ’da kutladı. Sevgilisi Sofia Larina, Moskova’da olduğu için doğum günü kutlamasını erteleyen Ağaoğlu, sevgilisiyle çalan müziğe eşlik edip dans etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Efsaneler Buluştu. En büyük ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin 4.’sü Uludağ Grand Yazıcı Hotel’de yapıldı. Capital ve Ekonomist Dergilenin organizasyonunda yapılan zirveye Türkiye’nin ekonomi devleri katıldı.

NEF 4. Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne sponsor oldu!

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin dördüncüsü bu yıl 13-14 Mart 2015’te Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Zirveye NEF sponsor oldu..

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Uludağ 2. Yerleşim Bölgesinin imar planı iptal!

TMMOB Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin başvurusu üzerine, mahkeme, Uludağ ile ilgili 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlarını hukuka uygun bulmayarak iptal etti.

Karla dolan uludağ otelleri Haberi

Karla dolan uludağ otelleri

Kamu misafirhaneleri hariç, 22 özel konaklama tesisinde 6 bin 500 yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, 4 güne yayılan yılbaşı tatilinde otellerin doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'a bu yü Libya, Tunus, Kazakistan, Rusya ve Ukrayna'dan çok sayıda turist geldi. Güney Marmara Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, yılbaşına kadar zayıf olan doluluk oranlarının tatilin de uzamasıyla pik yaptığım kaydetti. Beceren, yaklaşan sömestr tatilinde de otellerdeki doluluk oranlarının artacağını söyledi. Beceren, yasak olmasına rağmen Uludağ'da hala kar motorları ve kızakçılarm pistlerde gezmeye devam ettiğini belirterek, "Bu da kazalara neden oluyor. Sezonun yoğun olduğu dönemlerde günlük araç girişinin 5 bini bulması ise park sorunu ve trafik sıkışıklığı yaratıyor. Ayrıca kayak odalarının önündeki genişlemeler de trafiğin sıkışmasına neden oluyor....