04 / 05 / 2024

karman kazık köyü satılık arsa

karman kazık köyü satılık arsa

Karaman Defterdarlığı, Kızık Köyü'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Söz konusu tarlanın satış bedeli 1 milyon 813 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için kazık çakılıyor!

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Tramvay hattı için Balat ve Eyüp sahilinde kazık çakma işlemleri başladı. 

Cunda Köprüsü '350 fore kazık' üzerinde yükseliyor!

Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden olan Ayvalık ile Cunda Adası'nı birbirine bağlayacak köprünün inşaatında, çakılacak fore kazık sayısı, zeminin çürük çıkması nedeniyle 73'ten 350'ye çıkarıldı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü temeline 20 fore kazık!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eşme Maden Deresi üzerinde köprü yapımı gerçekleştiriyor. Köprü temelinde 20 adet fore kazık çakılacak.

İzmir Büyükşehir'den 1296 fore kazık!

Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçit çalışmalarında bugüne kadar 234 adet fore kazık çakan İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplam 1296 fore kazık için çalışmalarını hızlandırdı.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı altgeçidine 1290 fore kazık!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımına başladığı karayolu alt geçidi inşaatında kullanılacak 1290 fore kazık çakılmaya başlandı. Yapım sürecinde çalışacak servis yolu için de denize dolgu yapılıyor.

Çiğli TOKİ Evleri'ne fore kazık çakıldı!

Kayma tehlikesi yaşayan Çiğli TOKİ Evleri bölgesinde ikinci etap çalışmalarına başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 45 metre derinliğe kadar inen ve uç uca eklendiğinde 8.5 kilometreyi bulan uzunlukta fore kazık çaktı.

Bartın Kadıköy ve Düzköy köprü inşaatı ne durumda?

Bartın’ın Ulus ilçesi Buğurlar, Kadıköy ve Düzköy köylerinde köprü yapım çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma yetkililerince 3 adet köprüye ait temel kazık çalışmalarının Kurban Bayramı öncesi tamamlanmasına çalışıldığı ifade edildi.

Seyr-i Adalar'da fore kazık sistemi kullanılıyor!

2016 yılında tamamlanması planlanan Maltepe'deki Seyr-i Adalar konut projesi inşaatında bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri kullanıldığı bilgisi verildi.

Johnny Depp 200 yıllık köy evini 23 milyon euroya satıyor!

'Karayip Korsanları' film serisinin efsane karakteri John Sparrow'la akıllara kazınan aktör Johnny Depp boşandığı eşi Vanessa Paradis'le yaz tatillerini geçirdiği Fransa'daki 200 yıllık köy evini satışa çıkardı.

Dilovası Arıtma Tesisi’nde fore kazık çalışmaları başladı!

ilovası ile Tavşanlı bölgeleri arasında 48.000 m2 alan üzerinde arıtma tesisi inşa ediyor. İki yılda işletmeye alınması hedeflenen arıtma tesisinin fore kazık ile temel güçlendirme ve perde beton çalışmaları yapılıyor...

Sarıkamış Yenigazi Köyü'nde kaçak kazı çukurları kapatıldı!

Kars Sarıkamış'a bağlı Yenigazi Köyü'nde belirlenen I. Derece Arkeolojik Sit alanı olarak genişletilerek tescilinin devamına, Kaçak kazı çukurlarının ise kapatılmasına karar verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

karman kazık köyü satılık arsa Haberi

karman kazık köyü satılık arsa

TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Karaman Defterdarlığından:


Aşağıda belirtilen 1 adet taşınmazın satışı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Karaman Defterdarlığının 5'inci katında bulunan Milli Emlak Müdürü odasında İhale Komisyonunca, karşısında gösterilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.

1 - Taşınmaz satışlarında ihale bedeli, istenilmesi halinde alıcıları tarafından peşin ödenebileceği gibi, 4706 sayılı Kanunun 4916 sayılı Kanunla değişik 5'inci maddesine göre; ihale bedelinin Belediye ve mücavir alan sınırları içerisinde 5.000,00 TL, bu sınırlar dışında ise 1.000,00 TL üzerinde olması halinde, bedelin 1/4 ü peşin kalan kısma Kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla 24 ayda 8 eşit taksitle ödemesi yapılabilecektir.

2 - İhaleye ilişkin şartname mesai saatleri içerisinde Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.

3 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a) Geçici...