14 / 05 / 2024

Karmir Life sosyal alanları

Karmir Life sosyal alanları

Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+İlerden oluşan 40 daire bulunuyor.

27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi!

Seven Four Life Acıbadem projesinde aidat ödemesi yapılmıyor. Isınma ve 5 yıldızlı sosyal tesislerin kullanımının bedava olduğu projede jeotermal enerji kullanılıyor. İşte 27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi...

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

KorkmazKaya Life nerede?

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı KorkmazKaya Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Peki KorkmazKaya Life nerede?

Çengelköy Life projesi Aralık 2016'da teslim!

Türkiye’de ilk kez uygulanan farklı mimari konseptiyle, 6.000 m² sosyal alana sahip 12.000 m² alana kurulu Çengelköy Life, 77 m² ile 460 m² arasında değişen 34 farklı tipte toplamda 120 adet bağımsız konuttan oluşuyor.

Brooklyn Life Fikirtepe!

Brooklyn Life Fikirtepe 'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Arsa alanı 8 bin metrekare olarak belirlenen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Alya Life Residence Fikirtepe!

Alya Life Residence Fikirtepe 'de fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Moda Sahil'e 18 dakikalık mesafede bulunan projede çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor.

İncek Life Ankara Projesi!

İncek Life Ankara Projesi 'nde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Pendik Atlantik Life Evleri'nde 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Atlantik Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen Atlantik Life cazip fiyatlarla satışa çıktı. Projede 185.000 liraya daire sahibi olunurken, Projenin sosyal donatı alanları, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu da dikkat çekiyor.

Atlantik Life Pendik Evleri'nde 185 bin TL'ye daire!

Atlantik Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen Atlantik Life satışa çıktı. Projede 185.000 TL’ye daire sahibi olunurken, projenin sosyal donatı alanları, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu da dikkat çekiyor.

Atlantik Life'da bahar kampanyası!

Atlantik Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Life satışa çıktı. Projede 185.000 TL'ye daire sahibi olunurken, projenin sosyal donatı alanlan, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu da dikkat çekiyor.

Folkart Life Bornova projesi İzmir!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Evleri 828 adet daireden meydana geliyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, süs havuzu ve çocuk havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.

İzmir Folkart Life nerede?

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bornova Folkart Life projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu ve süs havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Peki İzmir Folkart Life nerede?

Folkart Life Bornova ödeme seçenekleri!

Folkart Life Bornova ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor. Daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Karmir Life sosyal alanları Haberi

Karmir Life sosyal alanları


Karmir Yapı tarafından inşa edilen Karmir Life, Kayseri'de 7 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Kayseri'nin gerçek anlamda ilk sitesi olan projede, 4+İlerden oluşan 40 daire bulunuyor. Yüzde 85'i yeşil alan olarak tasarlanan projede, 700 metrekarelik yapay gölet, yürüyüş parkurları, açık toplantı alanları, çocuk parkları ve spor alanları bulunuyor. Karmir Yapı Halkla İlişkiler Müdürü Eda Murat, "Karmir Yapı'nın kuruluş amacı, insani ihtiyaçların ticari beklentilerden daha üstün tutulduğu projeleri hayata geçirmek" dedi. 


Takvim


Telefon : +90 352 224 57 67 

Faks: +90 352 224 57 67

Web adresi:...