06 / 05 / 2024

Karmod fabrika inşaatı

Karmod fabrika inşaatı

Karmod, Tuzla'nın Orhanlı bölgesinde inşa ettiği yeni fabrikasını 2019 yılının Mart ayında açmayı planlıyor. Firma, üretimini yüzde 60 artıracağını açıkladı.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

Türkiye'nin otomobili fabrikasının inşaatı hız kesmiyor!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022 yılında yollara çıkması beklenen yerli otomobilin Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmiyor. 

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Türkiye'nin Otomobili'nin fabrika inşaatında son durum!

TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları kapsamında; 50 bin metreküp kazı çalışması, 10 bin metreküp yapısal dolgu ve 2 bin 638 adet zemin güçlendirme kolonu yapıldı.

Londra'da inşaat işçileri iş başı yapabilecek!

Londra'da evde çalışmaları mümkün olmayan inşaat veya fabrika işçileri gibi çalışanlar, işbaşı yapacak.

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak!

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak. İnşaat ve fabrika işçileri önümüzdeki haftadan itibaren gerekli tedbirleri alarak işe geri dönecek.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı yıkıldı!

Ordu’da 2 yıl önce gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin de yaralandığı sel baskınından sonra Ünye’de kamulaştırılıp, yıkımına başlanan dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı da yıkılacak!

7 ağustos 2018 tarihinde meydana gelen sel nedeniyle  büyük hasar gören Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı için yıkım kararı alındı...

Ahmet Esat Ural Sudan’da inşaat işine başladı!

Gebze Belediyesi çalışanlarından biri olan ve belediye şirketlerinin eski yöneticisi olan Ahmet Esat Ural, Sudan’da inşaat işine başladı. Ural, Sudan'da fabrika inşa edecek.

Japon devi Türkiye'deki fabrika inşaatını erteledi!

Japon mürekkep üreticisi Toyo Ink, Türkiye’de açacağı fabrikasının inşaatını erteledi. TL’deki değer kaybı nedeni fabrika inşaatının ertelenmesi neden oldu.

Karmod fabrika inşaatı Haberi

Karmod fabrika inşaatı

Hızlı kurulumlu yapılarıyla dikkat çeken Karmod, Tuzla'nın Orhanlı bölgesinde yeni bir fabrika inşa ediyor. Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, yeni fabrika binasının ilk etabını Mart 2019'da açacaklarını söyledi.

Memleket Gazetesi'nde yer alan habere göre, fabrika inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Çankaya, inşaatı süren tesiste, şirketin satış ve üretim ekipleri ile bir araya geldi.

21 bin metrekare üretim alanına sahip yeni fabrika binasın sona gelindiğini açıklayan Çankaya, yeni üretim tesisiyle ihracatı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Çankaya, "Bu tesis, Karmod tarihindeki beşinci üretim tesisi olacak. 1986'da atölye tarzında üretim yaptığımız ilk binamız konut alanında yer aldığından bugün bulunmuyor. Mevcut 3 tesisimizde üretim devam ediyor. Bu açıdan bakıldığında sektörümüzde edindiğimiz tecrübeyi üretim alanlarında da elde ettiğimizi düşünüyorum. Tecrübelerimizi yeni binamızın yapımında en iyi şekilde değerlendiriyoruz....