24 / 07 / 2024

Karmod şantiye bina projesi

Karmod şantiye bina projesi

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamladı ve teslimlerini gerçekleştirdi.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Karmod, Bahreyn’de 3 ayrı şantiye bina projesini tamamladı!

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamladı ve teslimlerini gerçekleştirdi.

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Türkiye'de hafif çelik bina kullanımı yaygınlaşıyor!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, Türkiye'de hafif çelik bina kullanımının her geçen gün yaygınlaştığını belirtti. Durmaz, hafif çelik bina kullanımının yaygınlaştıkça kullanıma uygunluğu, dayanıklılığı ve ne kadar konforlu olduğunun öğrenildiğini söyledi..

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Karmod Şili'de şantiye binaları kurdu!

Karmod, Şili'de altın madeni için şantiye binalarının kurulumunu gerçekleştirdi. Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, Güney Amerika ülkelerinde maden işletmeciliği yapan Avrupa merkezli firmaların şantiye yapı tercihi olduklarını belirtti...

Karmod, Suudi Arabistan'da bin kişilik şantiye kampı kurdu!

Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'da bin kişinin kullanacağı şantiye kampı yapılarının kurulumunu gerçekleştirdi.

Karmod Prefabrik, Madagaskar'da şantiye yapıları kurdu!

Karmod Prefabrik Madagaskar'da enerji santrali şantiye yapılarının kurdu. üretilen binaların proje kapsamında en az 20 yıl süreyle kullanılacak.

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

Karmod, Çad'da 53 ünitelik yol yapım şantiyesi kurdu!

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu. Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'daki projesinde dünyada ilk kez Karmod'un üretiitam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.

Şantiye şefliği sözleşmesi örneği!

Bir arsa üzerinde yapılacak bina inşaatı için yapı müteahhitleri, inşaatta görevlendireceği şantiye şefi ile asgari hüküm ve şartları gösterilen sözleşme imzalanıyor. İşte şantiye şefliği sözleşmesi örneği 2016..

Karmod, Eritre'de bin kişilik işçi kampı inşa etti!

Karmod Prefabrik, Eritre'de bin kişi kapasiteli işçi kampı inşa etti. Karmod açıklamasına göre, Afrika ülkeleri son 5 yılda şantiye yapı ihtiyaçlarında Türk prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalara yöneldi.

Karmod şantiye bina projesi Haberi

Karmod şantiye bina projesi

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamlayarak teslim etti.

Karmod açıklamasına göre, Yeni Nesil Konteyner modeliyle ürettikleri yapılar başkent Manama’da farklı alanlarda devam eden üç önemli projede ofis binası olarak kullanılmaya başlandı.

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamlayarak teslim etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk her biri 168 metrekare büyüklükteki ofis binalarının ülkede öne çıkan projelerde kullanılmasına dikkati çekti.

Demonte özellikle yapılarını yerinde hızlı kurulumla kullanıma hazır teslim ettiklerini belirten Öztürk, “Üç ayrı şantiye çalışma ortamında kurulumu yapılan binalarımız ülkede biri liman diğeri yol yapım biri de merkezi su terfi aktarma istasyonu olmak üzere farklı alanlarda proje yönetim ofisi olarak kullanılmaya başlandı. Hızlı kurulumu,...