11 / 05 / 2024

kars 200 yataklı Modern Kız Öğrenci Yurdu

kars 200 yataklı Modern Kız Öğrenci Yurdu

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından projesi hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na sunulan 200 yataklı Modern Kız Öğrenci Yurdu projesi kabul edildi.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Sancaktepe Şehir Hastanesi danışmanlık ihalesi bugün!

4 bin 200 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin danışmanlık ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Erzurum'a 1.200 yataklı şehir hastanesi kazandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha önce farklı bir şekilde düşünülen bin 200 yataklı Erzurum Şehir Hastanesini şimdi şehir merkezine kazandırıyoruz" dedi...

Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Kars 500 yataklı devlet hastanesi uygulama projeleri ve ihale dokümanları hazırlanması işi için ihaleye çıkıyor. Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor.

Kars’ta kiralık daire fiyatları yükselişte!

Kars’ta kiralık daire fiyatları el yakıyor. Sobalı evlerin 500 TL’den aşağıya verilmediği kentte bazı bölgelerde ev kiraları bin ile bin 200 TL’ye kadar yükseliyor. 

Türkiye'nin El-Bab'da inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye'nin Fırat Kalkanı Harekatı ile teröristlerden temizleyerek mahalli idaresini kuran El Bab’da inşa ettiği 200 yataklı hastane hizmete açıldı.

Zeytinburnu'na 200 yataklı hastane müjdesi!

Türk Kızılayı ve Zeytinburnu Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zeytinburnu Polikliniği’nin açılışı yapıldı.

Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında!

Yalova Altınova'da hayata geçirilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında.

Türkiye El Bab’da 200 yataklı hastane inşa ediyor!

Türkiye’nin sınır güvenliği sağlamak adına başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki iyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. 

kars 200 yataklı Modern Kız Öğrenci Yurdu Haberi

kars 200 yataklı Modern Kız Öğrenci Yurdu

Arpaçay’daki kız öğrencilerin yurt problemini çözmek amacıyla hazırlanan, her türlü konforun düşünüldüğü yurt projesi 3 Kasım YBO eski yemekhanesinin bulunduğu bahçedeki atıl binanın yıkılarak yerine yapılacak. 6 bin 412 metrekare üzerinde bodrum, zemin ve artı 3 normal kat olmak üzere toplamda 5 kat ile tasarlanan projede eski tip yurtlardan farklı olarak koğuş düzeni dışında her oda 4 kişilik olup her odanın içerisinde öğrenciler için kendilerine özel duş, tuvalet ve soyunma odaları bulunacak.

Yine bu yıl yatırım programına alınan ve önümüzdeki ay yapımına başlanacak olan 200 kişilik öğrenci yurdu ve KAI vakfı tarafından yapımı devam eden Arpaçay Anadolu Lisesi bahçesindeki 100 kişilik yurdun tamamlanmasıyla 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunda Arpaçay’da yurt problemi tamamen bitecek ve dışarıdan gelecek öğrenciler için de talep alınacak.

Arpaçay’ın başarılı...