04 / 05 / 2024

Kars Ab­ı Hayat Evleri iletişim

Kars Ab­ı Hayat Evleri iletişim

Kars'ın en büyük konut projelerinde biri olan Ab­ı Hayat Evleri projesi Kaskankalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. projede tamamlanan daireler sahiplerine teslim ediliyor.

İdlibliler'den AB'ye davet: Evlerimizi görsünler!

İdlibliler, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i yaşadıkları briket evleri görmeye davet ederek “Erdoğan bizi korudu, kolladı. Sayın Leyen, sizi hayatımızı görmeye davet ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Kars Digor'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kars'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Kars'ta arazi kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Kars'ın Digor ilçesinde amca ve çocukları arazında arazi kavgası çıktı. Silahlı kavga sonucunda bir kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu bugün açılıyor!

Tarihi İpek Yolu, demiryolu hattıyla yeniden hayat buluyor. Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattında bugün ilk resmi tren seferi gerçekleşecek. 

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta imza töreni yapılan 200 bin Euro'luk Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Hayat Boyu Eğitim Merkezi"nin temelini attı.

Kars Ab­ı Hayat Evleri'nde teslimler başladı!

Kars'ın en büyük konut projelerinde biri olan Ab­ı Hayat Evleri projesi Kaskankalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. projede tamamlanan daireler sahiplerine teslim ediliyor.

AB ülkeleri gayrimenkul balonuna karşı birlikte hareket etmeli!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Carney, gayrimenkulde bir balon riski ortaya çıkmasına karsı AB ülkelerinin birlikte hareket etmeleri, yatırımcıların ulusal kuralların farklılıklarından avantaj elde etmelerini engellemeleri gerektiğini söyledi.

Kuyucuk Gölü AB ülkelerinde gösterime girdi!

AVRUPA Komisyonu'nun, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi kapsamında "Turizm ve Korunan Alanlar" temasıyla, 6 yıl önce seçkin destinasyonlar arasına soktuğu Kars'ın Kuyucuk Gölü'yle ilgili tanıtım filmleri ve belgeseller, AB ülkelerinde gösterime girdi

Kars'ın Kuyucuk Gölü AB ülkelerinde tanıtılıyor!

AVRUPA Komisyonu'nun, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi kapsamında, 6 yıl önce seçkin destinasyonlar arasına soktuğu Kars'ın Kuyucuk Gölü'yle ilgili tanıtım filmleri ve belgeseller, AB (Avrupa Birliği) ülkelerinde gösterime girdi.

Kars Avrupalı turistleri bekliyor!

Binlerce yıllık geçmişiyle birçok medeniyetin kültürel izlerini barındıran Kars'ın daha çok Avrupalı turiste ev sahipliği yapması amacıyla AB ülkelerindeki tanıtımlara hız verilecek.

Yenibosna AB Yaşam Evleri'nde hayat başlıyor!

AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz'da satışa sunulan 'AB Yasam Evleri', çeşitli daire alternatifleriyle yatırımcının karsısına çıkıyor. Projede 1+1'den 7+1 dubleks daireler yer alıyor.

AB Yaşam Evleri'nde hayat başlıyor!

AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz 2014'te bitirilen "AB Yaşam Evleri"nde hayat başlıyor. Proje, çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen, çevre yollarına birkaç dakika uzaklıkta sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çekiyor.

Kars Ab­ı Hayat Evleri iletişim Haberi

Kars Ab­ı Hayat Evleri iletişim

Ab­ı Hayat sonsuzluk anlamına geliyor. Ab­ı Hayat Evleri de “Sonsuz Yaşam” anlamını taşıyor. Bu sözler Elif Nur isimli bir kız çocuğuna ait. Kendisi yıllardır bu evleri hayal etti. Ab­ı Hayat Evleri’nin internet sitesinden sürekli konforlu yaşamı takip ederek büyüdü. Elif, Ab­ı Hayat evleriyle büyüdü. Ab­ı Hayat Evleri bitti. Elif de şimdilerde hayalindeki eve kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Hayallerini gerçekle bütünleştirmek için de Abı­ Hayat Evlerinin bitmiş halini gördü ve orada duygularını dile getirdi.



KASKANLILAR İNŞAAT GÜVENCESİYLE KONFORLU MEKANLAR SUNAN KARS AB­I HAYAT EVLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR


Kaskanlılar İnşaat günümüze dek doğruluk, dürüstlük ve istikrar politikalarını gözeterek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla inşaat sektöründe kökleşmiş örnek bir firmadır. Özellikle konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış ve bugün Türkiye’de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri...