03 / 05 / 2024

kars belediyesi 2013

kars belediyesi 2013

Kars Belediye Başkanlığı, 2013 yılı içerisinde toplam 21 kilometre sıcak asfalt, 12 kilometre kaldırım ve 25 bin metre kare kilit parke taş yol yapımı gerçekleştirdi.

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Kartal Belediyesi naylon poşeti yasakladı!

İstanbul’un Kartal belediyesi, sınırları içinde naylon poşet kullanımını yasakladı. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr.Dilek Kars, doğa dostu poşetlerin dağıtımına başladığını aktardı.

Erciş Belediyesi yeni binasına taşındı!

Erciş Belediyesi, 2011 yılında yaşanan depremle beraber belediye hizmet binasının zarar görüp yıkılmasından sonra yaklaşık dört yıldır hizmet verdiği prefabrik binadan TOKİ'nin 2013 yılında yapımına başlayarak tamamladığı yeni binaya taşındı.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi Albatros Parkı'na rezidans mı yapacak?

2013’te Büyükçekmece’de başlayan yeşil alan kavgası son günlerde yeniden alevlendi. Sahildeki ‘Albatros Parkı’nın sahibi Büyükçekmece Belediyesi. Belediye bu alanda otel, rezidans ve dükkan yapmak istiyor.

Havsa'da 2013 yılında başlayan alt yapı çalışmaları bitti!

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesi büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi.

kars belediyesi 2013 Haberi

kars belediyesi 2013

Kars'ta yıllarca kangren olmuş kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve yağmur suyu kanallarını girdiği yer altı çalışmalarında uzun vadede çözen belediye, 2013 yılında 21 kilometre sıcak asfalt, 12 kilometre kaldırım ve 25 bin metre kare kilit parke taş yol yapımı gerçekleştirdi. 


Göreve geldiği günden itibaren 'Kars'ın boş yere harcayacak parsı' yol mantığıyla yola çıkan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars'lıları taş yollardan kurtarak sıcak asfaltla tanıştırdı. Kent merkezinin tamamına yakını 50 santim kazdırarak alt yapı sorunlarını çözdükten sonra sıcak asfaltı attıran Başkan Bozkuş, Kars'ın içme suyu ve alt yapı sorunlarını 2053 yılına kadar çözdü. 


Uzun vadede kalıcı ve doğru işler yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, özellikle Kars'ın giriş noktası olan ve Garnizon Şehitliği'nin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi'nin alt yapı sorunlarını çözdükten sonra...