16 / 05 / 2024

Kars Belediyesi beton santrali satıyor

Kars Belediyesi beton santrali satıyor

Kars Belediyesi, Beltaş A.Ş. şirketi tarafından 892 bin TL'ye beton santrali satacak. Satış, 14 Haziran Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

Kocaeli tramvay hattına 5 bin metreküp beton döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay projesinin inşaatı kapsamında hatta 5 bin metreküp beton döktü, bin 977 ton ray montajı yaptı.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Kars Belediyesi beton santrali satıyor Haberi

Kars Belediyesi beton santrali satıyor
İlan şöyle;


                               T.C. KARS BELEDİYESİ

                                        İLANDIR

Belediyemiz Beltaş A.Ş. Şirketi Tarafından işletilmekte olan beton santrali, kum eleme ocağı, beton pompası ve beton mikseri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.


1.Araçların ve tesisin muhammen bedeli KDV Hariç 891.428,57 TL olup, geçici teminatı bedeli muhammen bedel üzerinden hesaplanarak %3 olarak alınacaktır.


2.İşin ihalesi 14.06.2012 günü saat 14.00'de Belediyemiz Meclis Salonunda ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır.


3.İhaleye ait Teknik Şartname İdari Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde 200 TL karşılığında İhale ve Satın Alma Biriminden...