30 / 04 / 2024

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.



Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yapıp, işletmenin üretim kapasitesini 2.5 kat yükseltti.. Artık hem Finike halkı hem de belediye hizmetlerinde hazır betona ulaşım daha da kısalacak.

Başkan Geyikçi, “Belediyemize ait hazır beton tesisine yatırım yaptık. Daha önce dakikada maksimum 1 metreküp beton üretirken şimdi dakikada 3 metreküp beton üretir hale geldik. Bir beton mikserini daha önce 20 dakikada dolup, tesisten yola çıkarken şimdi 7 dakikada doluyor ve betonu dökeceği yere doğru yola çıkıyor. Ayrıca bunker sisteminin kapasitesini artırdık. Gelecekte tesisin hacmine göre şimdiki kapasite yetersiz kalırsa yeni yatırımlar yapabiliriz” diye konuştu. 

Belediyenin kendi yatırımlarında kullanacağı betona, müteahhitlerin ve vatandaşların inşaatlarında ihtiyaç duyduğu betona erişim süresinin düştüğünü anlatan Başkan Geyikçi, “Tesisimiz artık daha çok üretim yapacak. Daha çok üretim, Belediyemizin daha çok gelir elde etmesi anlamına geliyor. Daha çok gelir de daha modern, daha yaşanabilir Finike anlamına geliyor. Finikemizin daha yaşanabilir, daha güzel hale gelmesi için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Başkan Geyikçi, “Geride kalan zaman içerisinde ekibimle çok ciddi bir mücadele verdik. Belediyeyi finansal açıdan yönetilebilir hale bir nebze de olsa getirdik. Süreç içerisinde bileklerimize vurulan ekonomik prangalardan da kurtulacağız. İşte o zaman hayallerimizdeki Finike’yi inşa edeceğiz. Halkımızın hak ettiği yatırımları teker teker hayata geçireceğiz. Yapacak çok işimiz var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön