04 / 05 / 2024

İnter, 2014 yılında cam işleme kapasitesini artıracak!

İnter, 2014 yılında cam işleme kapasitesini artıracak!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...




Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Yüksek üretim kapasitesi ve geniş ürün yelpazesi üe faaliyet gösterdiklerini belirten İnter Cam Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Babataş, 2014 yılında cam işleme kapasitesini yüzde 20 artıracaklarını kaydetti. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 


Şirketin 1999 yılında cam işleme ve montajı faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Muğla Bodrum'da kurulduğunu anlatan Cemal Babataş,bu dönemde Antalya'dan gelen yoğun talepleri karşılamak ve müşterilere sunulan hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak üzere 2001 yılında işletmelerini Antalya'ya taşıdıklarım dile getirdi. Babataş, 2010 yılına kadar Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki tesislerinde hizmet verdiklerini, mart ayından itibaren de Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ne taşındıklarını bildirdi. 

Antalya OSB'de 12 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilmiş fabrikanın 8 bin 500 metrekaresinin kapalı olduğunu bildiren Cemal Babataş, "Fabrikamızda yeni teknolojiye sahip makine par"75 kişilik imalat ve montaj ekibi İle hizmet veriyoruz" Geniş araç filosu ve 75 kişilik imalat ve montaj ekibi ile hizmet verdiklerini ifade eden İnter Cam Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Babataş, "Şirketimizin hizmet anlayışı, müşteri memnuniyetini hep ön planda tutmaktadır" diye konuştu. 

kımız, eğitimli ve tecrübeli ekibimizle üretim yapmaktayız. Yıllık 560 bin metrekare cam işleme kapasitesine sahibiz. Fabrikamızda 2012 yılında 400 bin metrekare, 2013 yılında 420 bin metrekare cam işlenmiştir. Yapmış olduğumuz üretimin yaklaşık yüzde 70'lil< kısmı turizm yatırımlarından gelen talepleri, geri kalan kısmı ise konut ve AVM inşaatları ile cam balkon işlerinden gelen talepleri karşılamaktadır. Üretim kapasitemizin ve üretim kalitemizin artması neticesinde 2005 yılında Trakya Cam tarafından şirketimize ısıcam üretim yetkili bayi belgesi verilmiştir. Ayrıca şirketimizin marka tescil CE ve İSO 9001 belgeleri mevcuttur" dedi. Fabrikalarında ısıcam, katlanır cam, cam işleme, temperli cam, CNS, flexi vitray, lamine cam imalatları yapıldığını dile getiren Cemal Babataş, "Şehir merkezinde bulunan showroom'umuzda yapmış olduğumuz ürünler sergilenmekte ve müşterilerimize hizmet vermekteyiz"diye konuştu. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön