18 / 05 / 2024

İnter Cam Sanayi

İnter Cam Sanayi

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Hırdavat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Ter tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yerli ham maddeyle üretilip yurt içi ve dışında piyasaya sunulan dayanıklı camlar,Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor. işte haberin devamı...

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Onut Erdurak tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

İnter Cam Sanayi Haberi

İnter Cam Sanayi


Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) İnter Cam, 420 bin metrekare alan cam işleme kapasitesini artıracak. Yüksek üretim kapasitesi ve geniş ürün yelpazesi üe faaliyet gösterdiklerini belirten İnter Cam Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Babataş, 2014 yılında cam işleme kapasitesini yüzde 20 artıracaklarını kaydetti. Babataş, yurtdışına başlamış oldukları satışları artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 


Şirketin 1999 yılında cam işleme ve montajı faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere Muğla Bodrum'da kurulduğunu anlatan Cemal Babataş,bu dönemde Antalya'dan gelen yoğun talepleri karşılamak ve müşterilere sunulan hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak üzere 2001 yılında işletmelerini Antalya'ya taşıdıklarım dile getirdi. Babataş, 2010 yılına kadar Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki tesislerinde hizmet verdiklerini, mart ayından itibaren de Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ne taşındıklarını bildirdi. 

Antalya OSB'de 12 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa...