21 / 05 / 2024

kars belediyesi binası nerede

kars belediyesi binası nerede

Kars Belediye Başkanlığı’nca yapımına 2012 yılında başlanan ve 2014 yılının ilk aylarında yapımı tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

TMSF Ayka Mimarlık'ın Kars'taki binasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Ayka Mimarlık'ın Kars'taki arsa ve binasını 8 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

kars belediyesi binası nerede Haberi

kars belediyesi binası nerede


Kars Belediye Başkanlığı’nca yapımına 2012 yılında başlanan ve 2014 yılının ilk aylarında yapımı tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı.


Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve binlerce vatandaş katıldı. Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışında konuşan AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, her gün kültür diyen, kültüre önem veren insanların tescilli binayı, tarihi binayı yıktıklarını söyledi.


Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Cumhuriyetin ilanıyla 2005 yılına kadar belediye binası olarak faaliyetini devam ettirmiş. Biz geldiğimizde başka bir amaç için devredilmişti. Tekrardan belediye binamızı aldık. Çünkü...