05 / 07 / 2024

kars belediyesi fen işleri müdürlüğü

kars belediyesi fen işleri müdürlüğü

Kars Belediye Başkanlığı 2014 yılı inşaat sezonunu açtı. Belediye Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ile İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışması başlattı...

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Çorum Belediyesi'nde kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

kars belediyesi fen işleri müdürlüğü Haberi

kars belediyesi fen işleri müdürlüğü


Kars Belediye Başkanlığı 2014 yılı inşaat sezonunu açtı. Belediye Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ile İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışması başlattı.


Kars Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde kaldırım çalışmalarına hız verdi. Bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki toprak dolgulu kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuluyor.


Vatandaşın yollarda rahat yürüyebilmesi için kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ederken, engellilerin rahat hareket edebilmeler için engelli rampaları da koyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla kaldırım çalışmalarımıza hız verdik. Su, doğalgaz, asfalt çalışmalarının bittiği sokaklarımızda kaldırım çalışmamız başladı. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız....