28 / 04 / 2024

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.




Kağıthane'deki altyapı ve üstyapı çalışmalarından sorumlu olan ve her yıl yaptığı çalışmalar ile ortaya çıkan eksiklikleri hızlıca gideren Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın müdürlük ziyaretleri kapsamında çalışmalarını incelediği Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılında ilçe genelinde toplam 80 bin ton asfaltlama çalışması yaptığı belirtildi. Asfaltlama çalışmalarında geçen yıla oranla büyük bir artış gösterdiklerini belirten Fen İşleri Müdürü Hüseyin Ayrılmak, asfaltın dışında 215.000 m2 parke taşıyla da Kağıthane sokaklarını süslediklerini belirtti.

Yağmur  suyu kanalı çalışmalarının da hız kesmeden sürdüğünü belirten Müdür Ayrılmak, 7.800 metre yağmur suyu kanalı döşediklerini aktardı. Heyelan riskine karşı 3.700 m3 istinat duvarı ördüklerini belirten Ayrılmak, Kağıthane'nin engebeli coğrafi yapısından dolayı çok fazla ihtiyaç duyulan merpen ve yol korkuluğu çalışmalarında da geçtiğimiz yıllara oranla büyük bir aşama kaydettiklerini aktardı.

Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Başkan Fazlı Kılıç; ''Yaptığınız çalışmalardan ötürü sizleri tebrik ediyorum. 80 bin ton asfaltlama yapılması gerçekten bizler için de oldukça önemli. 80 bin ton ciddi bir rakam. Her yıl daha fazla çalışarak, daima bir önceki yılların üzerine koyarak çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. 2017 yılında da aynı şekilde özveri ile çalışacağınızdan şüphem yok.'' dedi.

Toplantının ardından müdürlük personeli çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Fazlı Kılıç, çalışanlara kolaylıklar diledi. Kağıthane Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ayrıca Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır ve Mevlüt Öztekin, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika ile Hizmet-İş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Aytekin Akpınar'da katıldı. 


Kağıthane Belediyesi



Geri Dön