21 / 05 / 2024

kars belediyesi nerede

kars belediyesi nerede

Kars Belediye Başkanlığı’nca yapımına 2012 yılında başlanan ve 2014 yılının ilk aylarında yapımı tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı...

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

kars belediyesi nerede Haberi

kars belediyesi nerede


Kars Belediye Başkanlığı’nca yapımına 2012 yılında başlanan ve 2014 yılının ilk aylarında yapımı tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı.


Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve binlerce vatandaş katıldı. Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışında konuşan AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, her gün kültür diyen, kültüre önem veren insanların tescilli binayı, tarihi binayı yıktıklarını söyledi.


Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Cumhuriyetin ilanıyla 2005 yılına kadar belediye binası olarak faaliyetini devam ettirmiş. Biz geldiğimizde başka bir amaç için devredilmişti. Tekrardan belediye binamızı aldık. Çünkü...