21 / 05 / 2024

kars belediyesi yenilenen bina ne zaman açılacak

kars belediyesi yenilenen bina ne zaman açılacak

Taşınma işlemleri de tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışı 15 Mart 2014 tarihinde yapılacak. Belediye Hizmet Binası’nın açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’ta katılacak...

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası açıldı!

Baştan aşağı yenilenen Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

Bursa Hicret Camii yenilenen yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Hicret Camii, kafeteryası ve oturma grupları ile yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Düzce Belediyesi Nikah Salonu inşaatı tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından yenilenen Küçüksu Parkı ve içerisinde konumlandırılan Düzce Belediyesi Nikah Salonu inşaatı tamamlandı.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Kartal Belediyesi naylon poşeti yasakladı!

İstanbul’un Kartal belediyesi, sınırları içinde naylon poşet kullanımını yasakladı. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr.Dilek Kars, doğa dostu poşetlerin dağıtımına başladığını aktardı.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Altyapı çalışmaları Kars'ın çehresini değiştiriyor!

Kars Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kars'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Tarım İl Müdürlüğü ve SGK 'ya giden yolda sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle aralarındaki sıcak asfalt çalışm

kars belediyesi yenilenen bina ne zaman açılacak Haberi

kars belediyesi yenilenen bina ne zaman açılacak


Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un girişimleriyle geri alınarak yapılan Modern Belediye Hizmet Binası’nın yapımı tamamlandı.


Taşınma işlemleri de tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışı 15 Mart 2014 tarihinde yapılacak. Belediye Hizmet Binası’nın açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’ta katılacak.


Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, söz verdikleri projeleri tek tek hayata geçirmenin haklı mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Başkan Bozkuş, Kars’a çok güzel bir belediye hizmet binası kazandırdıklarını kaydetti. Bozkuş, 15 Mart 2014 Cumartesi Günü saat 11.00'de Kars Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımlarıyla yapacakları belirtti.


Başkan Bozkuş, Modern Hizmet Binası’nın açılışına tüm Karslıları davet etti.



Gazete...