29 / 04 / 2024

Kars Belediyesi yol çalışmaları

Kars Belediyesi yol çalışmaları

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

125 yıllık Aynalı Köşk kurtarılmayı bekliyor!

125 yıllık tarihe sahip ve Kars Belediyesi tarafından borcu karşılığında icara yoluyla haraç mezat satıldığı günler boyunca kamuoyunda tartışmalara neden olan Aynalı Köşk, dibinde ve üzerinde biten ağaçlar tarafından her geçen gün eriyor.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Kars Belediyesi yol çalışmaları Haberi

Kars Belediyesi yol çalışmaları

Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Belediye'ye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yusufpaşa Mahallesi'nde kaldırımları kilit parke taşı ile döşerken, cadde de ise asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.



Kars'ta bir çok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yapan belediye yıl sonuna kadar kentin bütün cadde ve sokaklarını asfaltlamayı hedefliyor. Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Murtaza Karaçanta, Kars'ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.




"BELEDİYE ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARI MEMNUN EDİYOR"

Uzun zamandan beri mahallelerine belediye hizmetlerinin gelmediğini ifade eden Yusufpaşa Mahallesi sakinleri, unutulan mahallelerinin yeniden hatırlandığını belirterek yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettiler.



Çok sayıda mahalle sakini, "Eskiden burası çok güzeldi. Millet Bahçesi, İstikam Çay Bahçesi karşından kale, etrafında Harakani Külliyesi, buralar Kars'ın en güzel...