06 / 05 / 2024

kars danışmanlık ihale tarihi

kars danışmanlık ihale tarihi

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 12 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihale edecek. İhale 12 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Tonya kentsel dönüşüm danışmanlık ihalesi bugün!

Trabzon Tonya Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihale ediliyor. İhale bugün yapılacak..

Trabzon Tonya kentsel dönüşüm danışmanlık ihalesi 22 Haziran'da!

Trabzon Tonya Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihale edilecek. İhale 22 Haziran Perşembe günü yapılacak..

TOKİ Kars Merkez Projeleri teknik danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi yarın!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi yarın açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi 21 Ekim'de açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

TOKİ 1717 adet konut için inşaat ve danışmanlık hizmeti alacak!

Antalya,Burdur,Karaman,Konya ve Mersin İlleri 1717 Adet Konut,Hastane,Sevgi Evleri, Spor Salonu,Büfe, Sosyal Tesis, Restoran,Salonu,AVM,İş Yeri, Okul, Pansiyon, Yurt binası için danışmanlık hizmeti işi ihale edilecek...

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başlaz Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Dolan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Mimaroba Batıköy Mahallesi'nde kuruldu

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dikmenkale İnşaat Taahhüt Madencilik Reklam ve Danışmanlık Anonim Şirketi, H. Hakan Dikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Tercüman Sitesi A6 Blok'ta kuruldu

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

kars danışmanlık ihale tarihi Haberi

kars danışmanlık ihale tarihi

TOKİ Kars ili,  Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Kars İli Merkez İlçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 2Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha Yüzölçümlü Alana Ait Teknik Danışmanlık Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası: 2016/2757271-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının...