03 / 05 / 2024

Kars lojistik

Kars lojistik

Kentte kurulan Organize Saniye Bölgesi' nde yer kalmazken, Ruslar şehirde yatırım için arazi avına çıktı. Kars'a yapılacak yatırımlarla kentini mini bir Çin'e dönüşeceği ifade edildi.

Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hem kıtaları hem rayları birleştirdi!

Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan en önemli hatlardan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demir yolundaki ray açıklığı farkının düzeltilmesi için Kars Lojistik Merkezi'nde Türkiye'nin ilk çift ekartman rayının döşenme çalışmalarına başlandı...

Kars Lojistik Merkezi 94.3 milyon TL'ye inşa ediliyor!

Kars’ta 94 milyon 300 bin TL'ye inşa edilen Kars Lojistik Merkezi'nde sona gelindi. 300 bin metrekarelik alan üzerine kurulan projenin 30 Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

21 lojistik merkez inşa edilecek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, inşaatı devam eden Kars Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Arslan, ülkeye 21 lojistik merkez kazandırılacağını söyledi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi Haziran'da devreye giriyor!

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi Haziran'da devreye gireceğini söyleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Buradan ürettiğimiz ürünleri bir lojistik merkezinden kalkarak dünyanın her yerine gönderebilir hale geleceğiz" dedi.

Kars Lojistik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Kars'ta 300 bin metrekarelik alana kurulacak olan lojistik merkezinin temeli, yarın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla atılacak.

Kars’a dev lojistik merkezi inşa ediliyor!

Türkiye'yi bölgesinde bir lojistik üs haline getirmek ve yakın coğrafyanın 31 trilyon dolarlık ticaret yükünü göğüslemek için Serhat şehri Kars'a lojistik merkezi inşa ediliyor.

TCDD'den Kars ve Karaman'da acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi ve Karaman-Ulukışla İstasyonları Arasının Çift Hatlı Hale Getirilmesi Projesi kapsamında bazı gayrimenkulleri kamulaştırıyor.

Kars'a lojistik köyü kurulacak!

Kentte kurulan Organize Saniye Bölgesi' nde yer kalmazken, Ruslar şehirde yatırım için arazi avına çıktı. Kars'a yapılacak yatırımlarla kentini mini bir Çin'e dönüşeceği ifade edildi.

Beykoz Lojistik MYO’nda Üçüncü köprü trafik sorunu derse konu oldu!

Türkiye’nin ‘lojistik’ temalı ilk yükseköğretim kurumu olan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’ nun, ‘Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu? ’ temasına yönelik yaptığı araştırma sonuçlandı...

Balıkesir’in ihracatı lojistik köy ile artacak!

Edip Uğur, lojistik köyde depo vagon atölyesi, lojistik müdürlüğü, tesisler müdürlüğü binası, arıtma tesisi, konteyner stok sahası, yük boşaltım tesisi, yüksek yük yükleme rampası ve peronların bulunacağını söyledi

Manisa Saruhanlı'ya AFAD'a bağlı bölgesel lojistik depoları kuruluyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı'da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı bölgesel lojistik depoları kurulacağını söyledi. Bölgedeki arazinin TOKİ tarafından ihalesi yakın zamanda yapılacak..

İsmar Hadımköy'de lojistik merkezini açtı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde açılan yeni konsept marketleriyle dikkat çeken İSMAR Süpermarketleri, Hadımköyde bulunan 8 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 4416 palet kuru gıda stoklama kapasitesine sahip lojistik merkezini açtı...

Kars lojistik Haberi

Kars lojistik

Herkes 3.Köprü, Kanal İstanbul ve Avrasya Tüp Geçit Projesi gibi popüler projelere odaklanmışken ülkenin en doğusunda sessiz sedasız bir şekilde ilerleyen dev bir projede sona doğru yaklaşılıyor. Yaklaşık yüzde 90’lık kısmı tamamlanan proje ile birlikte bölgede olağanüstü bir hareketlilik de yaşanıyor. Fabrika sayısı 3'ten 39'a çıktı, OSB'de ise yer kalmadı. Rusların arazi arayışında olduğu bölge için müthiş bir öneride ekonomi bakanları toplantısında gündeme taşındı.


Haber 7'den Kenan Biter'in haberine göre, 2008 yılında temelleri atılan ve üç ülkeyi birbirine bağlayacak olan 180 km uzunluğundaki 500 milyon dolar maliyetli Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu projesinde nihayet sona yaklaşıldı. 6 yıllık hummalı bir çalışmanın ardından neredeyse yüzde 90’lık kısmı bitirilen projenin 2015 yılında faaliyete geçirilmesi planlanıyor.


Orta Asya ülkelerini Türkiye üzerinden kesintisiz bir şekilde Marmaray ile...