30 / 04 / 2024

kars selim belediyesi projeleri

kars selim belediyesi projeleri

Kars Selim Belediye Başkanlığı’nca 2017 inşaat sezonunda birçok proje hayata geçirilecek. AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2016 yılından devam eden projeler ile 2017 yılında hayata geçirilecek projelerle birlikte Selim’in çehresinin değişeceğini belirtti.

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kars'ta metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Kars Belediyesi kent genelinde tehlike yaratan metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

Kars'taki selde 32 ev hasar gördü!

Kars Selim ilçesine bağlı Başköy köyünde meydana gelen selde yaklaşık olarak 32 ev su altında kalarak hasar gördü.

Kars'ta son on yılda satılan belediye arazileri mecliste!

Kars'ın Selim ilçesinde bazı belediye çalışanlarının emekliliğe zorlandığı yönündeki iddialar ve son on yılda satılan belediye arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kars’ta iki aile arasında arazi kavgası: 10 yaralı!

Kars'ın Selim ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Kars Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’nin arsasına konut mu yapılacak?

CHP’li Kartal Belediyesi, Yavuz Selim Kartal Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi ‘riskli alan’ ilan etti. Konut alanı olarak düzenlenen bölgeye 120 metre yüksekliğinde 30 katlı rezidansların yapılacak olması ise tepkilere neden oldu.

Kars Selim'in çehresi yeni projelerle değişecek!

Kars Selim Belediye Başkanlığı’nca 2017 inşaat sezonunda birçok proje hayata geçirilecek. AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2016 yılından devam eden projeler ile 2017 yılında hayata geçirilecek projelerle birlikte Selim’in çehresinin değişeceğini belirtti.

kars selim belediyesi projeleri Haberi

kars selim belediyesi projeleri


Göreve başladığı günden itibaren Selim’de birçok projeyi başlatan ve birçoğunu da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2016 yılından devam eden projeler ile 2017 yılında hayata geçirilecek projelerle birlikte Selim’in çehresinin değişeceğini belirtti.

Başkan Coşkun Altın, Selim’in Kent Meydanı, Şehirlerarası Otogar, sıcak asfalt çalışmaları, Park, Hayvan Pazarı ve yürüyüş yolunun tamamlanmasıyla çehresinin değişeceğini söyledi.

2017 yılının da memleketimize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah 2016’tı da yaşadığımız olayları 2017’de yaşamayız ve ülke olarak, memleket olarak, ilçe olarak daha ileriye, daha güzele inşallah Mevlam bizlere nasip eder diyen Başkan Altın, “Biz tabi Selim Belediyesi olarak güzel projelere imza atacağız. Özellikle bu yıl yapacağımız şehirlerarası otogarımız ve İller Bankası ile yaptığımız sözleşme gereği yol çalışması, park çalışması Hayvan Pazarımızın...