21 / 05 / 2024

kars tarihi belediye binası

kars tarihi belediye binası

Kars Belediye Başkanlığı’nca yapımına 2012 yılında başlanan ve 2014 yılının ilk aylarında yapımı tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı...

Sultangazi'de 2 adet arsa ile 2 adet arazi ve 1 iş yeri satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ihale tarihi ve fiyatlar...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022!

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet konuta yer veriliyor.

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi!

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi ne zaman? 

Kars’taki 89 ayrı imar planına soruşturma izni verildi! 

Kars Belediyesi'ndeki imar planlarına soruşturma için izin çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kars eski Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile dönemin bürokrat ve belediye meclis üyelerinin de olduğu 35 kişi hakkında soruşturmaya onay verildi.

Kars'ta son on yılda satılan belediye arazileri mecliste!

Kars'ın Selim ilçesinde bazı belediye çalışanlarının emekliliğe zorlandığı yönündeki iddialar ve son on yılda satılan belediye arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Kars Belediye Meclisi'nde inşaat sektörü ve kentleşme görüşüldü!

Kars Belediye Başkanlığı, yapılaşmaların daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ‘Kentleşme Ve İmar Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda inşaat sektörü, kentleşme ve imar görüşüldü.

Trabzon Tarihi Belediye Binası açıldı!

Toplu açılış töreni için Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Parkı II. Etap Kentsel Yenileme Projesi ve bu kapsamda yeniden restore edilen tarihi Belediye binasını hizmete açtı.

Kars Selim'in çehresi yeni projelerle değişecek!

Kars Selim Belediye Başkanlığı’nca 2017 inşaat sezonunda birçok proje hayata geçirilecek. AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2016 yılından devam eden projeler ile 2017 yılında hayata geçirilecek projelerle birlikte Selim’in çehresinin değişeceğini belirtti.

Van'daki Tarihi Belediye Pasajı yeniden açıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentte 2011 yılında meydana gelen depremlerde ağır hasarlı olduğu ve ruhsatı yenilenmediği gerekçesiyle kapatılan Tarihi Belediye Pasajı mahkeme tarafından yeniden açıldı.

Kars'ta Tarihi Dokunun Korunması projesi için kamulaştırma!

Kars İli, Merkez İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların Tarihi Dokunun Korunması Projesi Kapsamında Kars İl Özel İdaresi Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

kars tarihi belediye binası Haberi

kars tarihi belediye binası


Kars Belediye Başkanlığı’nca yapımına 2012 yılında başlanan ve 2014 yılının ilk aylarında yapımı tamamlanan Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı.


Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve binlerce vatandaş katıldı. Modern Belediye Hizmet Binası’nın açılışında konuşan AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, her gün kültür diyen, kültüre önem veren insanların tescilli binayı, tarihi binayı yıktıklarını söyledi.


Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Cumhuriyetin ilanıyla 2005 yılına kadar belediye binası olarak faaliyetini devam ettirmiş. Biz geldiğimizde başka bir amaç için devredilmişti. Tekrardan belediye binamızı aldık. Çünkü...