15 / 05 / 2024

Karsan Otomotiv çin yatırımları

Karsan Otomotiv çin yatırımları

Karsan'ın KAP'ta yer alan açıklamasında, 15 Ekim 2014 tarihine kadar ortaklık anlaşmasının imzalanması, 1 Ocak 2016 tarihinde deneme üretimine başlanması ve 1 Mart 2016 tarihinde ise seri üretime geçilmesi hedefleniyor...

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Yiğitler Kimya Elektrik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitler Kimya Elektrik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertığrul Harım tarafından kuruldu. 

Malezya'yla inşaat sektöründe büyük işler yapabiliriz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada, "Malezya'yla Enerji, savunma sanayi, otomotiv, inşaat, bilişim teknolojisi gibi pek çok alanda müşterek attığımız ve atabileceğimiz adımlar, yapabileceğimiz çok büyük işler var." dedi.

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adel Mahmoud tarafından kuruldu. 

Mfs Otomotiv İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfs Otomotiv İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziyaettin Sayan tarafından kuruldu. 

By Mufti Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Mufti Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Abdullatif ve S. Sadun Askar ortaklığında kuruldu. 

Ytr Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ytr Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başkardeş tarafından kuruldu. 

Rast Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500  bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taşar, Leyla Taşar ve Mahsun Taşar ortaklığında kuruldu. 

Saktem Temizlik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saktem Temizlik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sakallı tarafından kuruldu. 

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Şengül tarafından kuruldu. 

Ecf Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecf Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karabulut ve Halit Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Remay Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remay Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Çil ve Ebru Koş ortaklığında kuruldu. 

Karsan Otomotiv çin yatırımları Haberi

Karsan Otomotiv çin yatırımları

Karsan Otomotiv, 'J10' aracının 2016'da deneme üretimine başlaması ve seri üretime geçilmesine ilişkin ek protokol imzaladı.


Karsan'la Çin'li Wuhan Zhong Yuan Bang Tai Investment Holding arasında 'J10 Hat Satışı'na ilişkin ek protokol imzalandı. Karsan'ın KAP'ta yer alan açıklamasında, 15 Ekim 2014 tarihine kadar ortaklık anlaşmasının imzalanması, 1 Ocak 2016 tarihinde deneme üretimine başlanması ve 1 Mart 2016 tarihinde ise seri üretime geçilmesi hedefleniyor. Açıklamada şöyle denildi:   


İLK YILDA 10 BİN ARAÇ HEDEFİ


"Olası bir ortaklık anlaşması için ön çalışma yapılmasını kapsayan protokolün devamı mahiyetinde bir ek protokol 4 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştır." Ayrıca Karsan açıklamasında, ilk yıl 10 bin adet 'J10' üretilmesinin planlandığına dikkat...