10 / 05 / 2024

karşema yapı inşaat şirketi

karşema yapı inşaat şirketi

Karşema Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Esma Kantar tarafından kuruldu...

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Erkarya Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkarya Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Erdal Kar tarafından kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Yapı-Yapı İnşaat İş Geliştirme Direktörü Orkun Komutekir, iki tane lüks konut projesi inşa edeceklerini dile getirdi.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

karşema yapı inşaat şirketi Haberi

karşema yapı inşaat şirketi

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü dış cephe mantolama,giydirme,tadilat,dekorasyon,çevre ve bahçe düzenlemeleri peyzaj hizmetleri vermek,ihalelere katılmak, taş ören firmalara iş vermek,iş almak ve bununla ilgili makine,teçhizat,alet ve edevat,ham madde,malzeme,ekipman, personel ve eşyalarının imalatı,ihracı,ithali,toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kartal Karlıktepe Mahallesi Kadıyoran Sokak Kardelen Apartmanı NO:36/4 adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Esma Kantar tarafından...