05 / 05 / 2024

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon 282 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Gürdal ve İlhan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Çetinkaya, Seyhan Gürdal tarafından 1 milyon 282 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Sarıyer, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu.

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılber Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berke Yılmaz tarafından kuruldu.

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Özcan tarafından kuruldu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon 282 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Gürdal ve İlhan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Karşıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
ikamet amaçlı binaların inşaatı ( müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb`nın inşaatı) ( ahşap binaların inşaatı hariç)

Adres: Ayazağa Mah. Şehit Naci Canan Tuncer Sk. No:2/12 Sarıyer