19 / 05 / 2024

Karşıya Spor Kompleksi açıldı

Karşıya Spor Kompleksi açıldı

Karşıyaka'yı sporda marka kent haline getirme hedefiyle örnek projelere imza atan Karşıyaka Belediyesi, dev spor kompleksi inşaatını tamamladı.

Yedikule Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi’nin sportif ve sağlıklı yaşam bağlamında çekim noktası olma amacıyla projelendirdiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa edilen Yedikule Spor Kompleksi’nin yapımı tamamlanıyor.

Buca Spor Kompleksi 30 Eylül'de açılacak!

Buca Belediyesi, kentin spor yaşamına büyük katkı sağlayıp, sayıları 26’yı bulan amatör spor kulüplerinin tesis ihtiyacını tüm yönleriyle karşılayacak olan Buca Belediyesi Spor Kompleksi’nin inşaatına tam gaz devam ediyor.

Kocaeli Darıca'ya dev spor kompleksi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Mardin'e Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi geliyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yaşam evi ve spor kompleksi yapıyor. Belediye  atıl durumda olan Kamor Parkı'nı, Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi ile yeniden inşa ediyor.

Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi.

Yıldırım Spor Kompleksi'nde inşaat hızla devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi Projesi'nde inşaat tamamlanmak üzere.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Tokat Karşıyaka Spor Kompleksi açıldı!

Tokat Karşıyaka Mahallesi'nde 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen spor kompleksinin açılışı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleşti.

Kağıthane Cemal Kamacı Spor Kompleksi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane'deki Cemal Kamacı Spor Kompleksi Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Şanlıurfa Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Mehmet Topal'dan Suriyeli çocuklar için spor kompleksi!

Fenerbahçe takımında top koşturan milli futbolcu Mehmet Topal, Hatay’da kurduğu kampta yaşayan mülteci çocuklar için Mehmet Topal Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Karşıya Spor Kompleksi açıldı Haberi

Karşıya Spor Kompleksi açıldı

Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen 1912 - Zühtü Işıl Spor Kompleksi, FIBA standartlarına göre tasarlandı. Bin 600 kişilik seyirci kapasitesine sahip kapalı spor salonunun bulunduğu kompleks; basketbol sahası, eskrim ve okçuluk salonu, kapalı ve açık otoparkı, soyunma odaları ve sosyal alanlarıyla birlikte toplam 7 bin 300 metrekare arazi üzerine kuruldu. Komplekste, Karşıyaka'nın ilk yarı olimpik yüzme havuzu da yer aldı. 500 metrekarelik havuzun kış aylarında da kullanılabilmesi için ısıtma sistemi oluşturuldu.



7 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Toplam 7 milyon liraya mal olan dev spor kompleksinin açılışı için de hazırlıklar tamamlandı. Sporcuların ve sporseverlerin yeni çekim merkezi olacak tesis, 16 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te görkemli bir açılış töreniyle hizmete girecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katılacağı törene tüm İzmirlileri davet eden...