17 / 05 / 2024

Tokat Karşıyaka Spor Kompleksi açıldı!

Tokat Karşıyaka Spor Kompleksi açıldı!

Tokat Karşıyaka Mahallesi'nde 10 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen spor kompleksinin açılışı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleşti.




Tokat Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi Atatürk Kültür Sarayı yanında hayata geçirilen ve inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlanan spor kompleksinin açılışı törenle yapıldı. 


Yaklaşık olarak 2.2 milyon TL'ye mal olan spor kompleksin açılışı konuşmasını Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptı. 


Eroğlu; "Gençler bizim her şeyimiz. Geleceğimiz onlara emanet. Bu yıl da Karşıyaka semt spor kompleksimizi açmış bulunmaktayız. 1500 m2’lik kapalı alana sahip bu kompleksimiz son derece modern olarak yapıldı. Buranın yapılmasının birçok kurumumuzun emeği oldu. İl Özel İdaremiz 650 Bin TL’ye yakın bir rakamla destek oldular. 490 Bin TL Spor Toto teşkilatından bir yardım oldu. Geri kalan 1.2 Milyon TL’yi ise belediyemizden karşıladık. Emek veren herkese her kuruma teşekkür ediyorum. İnşallah semt spor komplekslerimizi artıracağız. Bir tane de Parekende Mahallesinde mahalle konağımızın yanındaki bir alana inşa edeceğiz. Spora desteğimiz devam edecek. Birlik ve beraberliğimizle kardeşlik ve vatan aşkımızla bu topraklarda yaşamaya gençliğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Parkımıza da 15 Temmuz Şehitlerinden Zafer Koyuncu’nun ismini verdik. Allah onlardan razı olsun. Bu ülke için canlarını seve seve feda ettiler. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Parkımızın ve Spor Kompleksimizin şehrimize, bölgemize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.




Tokat Belediyesi



Geri Dön