29 / 04 / 2024

Aydın İlhami Ortekin Spor Kompleksi açıldı!

Aydın İlhami Ortekin Spor Kompleksi açıldı!

Aydın İlhami Ortekin Spor Kompleksi açıldı. Renkli görüntülere sahne olan törende akrobasi ve dans gösterileri vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Sempatik tavırlarıyla Pascal Nouma, çocukların ilgi odağı oldu.




Ata mahallesi Çevre bulvarı üzerindeki tesisin açılışına, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, CHP Efeler Belediye Başkan adayı Mesut Özakcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülere sahne olan törende akrobasi ve dans gösterileri vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Sempatik tavırlarıyla Pascal Nouma, çocukların ilgi odağı oldu. 


"Çocukların yanındayız" 

Görev süresi boyunca her kesime eşit mesafede olduğunu dile getiren Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "5 yıllık süre zarfında Aydın'da birlik, beraberlik olsun, güzellikleri yaşayalım, ayrışma olmasın diye çaba gösterdim. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için birçok projeye imza attık. Çocuk ve gençlerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Tesisimiz kentimize hayırlı olsun" dedi. İsminin spor kompleksinde yaşatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren eski başkan İlhami Ortekin, Başkan Çerçioğlu'na seçim çalışmalarında başarı diledi.

Konuşmasının ardından Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, esprileriyle açılışa damga vuran Pascal Nouma'ya isminin yazılı olduğu Aydınspor 1923 forması hediye etti. Başkan Çerçioğlu'na imzaladığı futbol topunu armağan eden Nouma ise Aydın'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. 



Yeni Asır


Geri Dön