29 / 04 / 2024

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, yapımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.



Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


17 Mart 2013, İstanbul / Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel anısına yaptırılan ve inşası Selin Yapı tarafından gerçekleştirilerek Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nın şahsında ilçe halkına ve gençliğine hediye edilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra İstanbul AKP milletvekili  İsmet Uçma, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Selçuklu Holding ve Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış töreninde bir konuşma yapan Selçuklu Holding ve Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel şunları söyledi:


‘Rahmetli babamız Mustafa Öncel’in isabetli kararıyla 25 yıl önce geldiğimiz bu bölgeyi, kısa sürede evimiz ve iş yerimiz olarak addetmiş, Selçuklu Holding’i ve bağlı şirketlerimizi burada kurup büyütmüştük. Aradan geçen zamana bakarak Sancaktepe’nin bir parçası olma yönünde verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz. Rahmetli babamız Mustafa Öncel'in adını yaşatması dileğiyle Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nın şahsında ilçe halkına ve gençliğine hediye ettiğimiz bu modern tesisin, halkımızın ve özellikle gençlerimizin ihtiyaç duyabileceği eğitimi verebilen,  beden ve ruh sağlıklarını güçlendiren ve onlara her türlü moral desteği sunabilen, aranılan ve güvenilen bir yer olması, sosyal ve kültürel çevre oluşumunda beklenen faydaları sağlaması ve  gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilen bir cazibe merkezi olması, en büyük dileğimizdir.’

13 bin metrekare kapalı alana sahip Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’nde 400 seyirci kapasiteli çok amaçlı kullanıma uygun konferans salonunun yani sıra, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, basketbol, voleybol, hentbol gibi aktif spor alanları ile fitness salonları ve içinde özel eğitim alanları olan bilgi evi bulunuyor. 





Geri Dön