02 / 05 / 2024

Kocaeli Karşıyaka Spor Kompleksi hizmete girdi!

Kocaeli Karşıyaka Spor Kompleksi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin tanıtım programı gerçekleştirildi. 8 bin 750 metrekare alana sahip tesis, FİFA standartlarına uygun olarak inşa edildi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin tanıtım programı gerçekleştirildi. 8 bin 750 metrekare alana sahip tesis, FİFA standartlarına uygun olarak inşa edildi. Gece maçları için aydınlatmadan drenaj sistemine kadar her şeyin düşünüldüğü tesis, Kocaeli’deki önemli futbol komplekslerinden birisi oldu.



TANITIM PROGRAMI


Karşıyaka Spor Kompleksi tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş ve Gökmen Mengüç ve il protokolü katıldı.



SPOR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRIR


Programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Tesisimiz gençlerimize hayırlı olsun. Spor çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın en güzel yoludur. Bizlere düşen bu güzel tesisleri yaparak çocuklarımıza destek olmak. Bu tesisin çocuklarımıza ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.


BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR


Tanıtım programında konuşan Başiskele Belediye Başkanı Ayaz ise ‘’Spor kompleksini bizlere kazandıran Başkanımız Karaosmanoğlu’na ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz ‘’ dedi. Törende konuşan Başiskele Kaymakamı Partal da, ‘’Bu yatırımlar halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun. En büyük destekçimiz olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na desteklerini esirgemediği için teşekkür ediyorum’’ dedi.


GÖSTERİ MAÇI YAPILDI


Spor kompleksinin açılış töreni sonrasında Başiskele Belediyespor ile Kullarspor kulüpleri tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na üzerinde isminin yazıldığı 41 numaralı forma hediye edildi. Hediye töreninden sonra Başiskele Belediyespor ile Kullarspor U-16 takımları arasında bir dostluk maçı yapıldı.



TESİSTE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele’ye yapılan spor kompleksinde 2 bin 300 metrekare idari bina bulunuyor. İdari binanın içerisinde bin metrekare oturum alanı, 4 ayrı soyunma odası, duş, tuvalet, hakem odası, sağlık görevlisi odası ve idari binanın önünde 18 araçlık park alanı yer alıyor.



3600 KİŞİLİK TRİBÜN


Büyükşehir tarafından yaptırılan futbol sahasının içerisinde 1850 metre kare alan içerisinde 2 bin 600 kişilik beton tribün ile idari binanın üst kısmında 1000 kişi kapasiteli tribün yer alıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön