30 / 08 / 2024

karşıyaka Ege Üniversitesi

karşıyaka Ege Üniversitesi

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka tramvay durağının uzatılmasına onay!

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Karşıyaka Mavişehir'de son bulan tramvay hattının Çiğli İZBAN İstasyonu, Katip Çelebi Üniversitesi ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne uzatılmasıyla ilgili ön projeyi onayladı.

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait İzmir Karşıyaka'daki 18 bin 375 metrekare yüzölçümlü arsa 35 milyon 400 bin TL muhammen bedeli ile satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Karşıyaka'ya üniversite müjdesi!

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı.

İzmir Karşıyaka'ya üniversite binası ve spor salonu yapılacak!

Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Üniversite binası ve spor salonunun inşaatı 18 ayda tamamlanacak.

Karşıyaka'ya Turizm Master Planı hazırlanıyor!

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya geldi. 5 yıllık Turizm Master Planı için sona yaklaşıldı.

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos'ta tamam!

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı.

Karşıyaka Belediyesi turizm master planını imzaladı!

Karşıyaka Belediyesi, ilçeyi turizmde marka kent haline getirmek ve ilçenin 5 yıllık Turizm Master Planı'nı hazırlamak amacıyla Yaşar Üniversitesi ile protokol imzaladı.

Karşıyaka'ya üniversite geliyor!

Karşıyaka'nın üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Dedebaşı'ndaki boş arazide Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulacak..

Karşıyaka'ya Sağlık Bilimleri Fakültesi yapılacak!

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçek oluyor. Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı.

Çiğli Belediyesi ile Ege Üniversitesi'nden çevre protokolü!

Çiğli Belediyesi, çevre ve toplum sağlığını ilgilendiren konularda Ege Üniversitesi ile işbirliğine giderek başta atıklar, yeraltı sularındaki kirlenme, geri dönüşüm konuları olmak üzere birçok çevresel sorunun çözümüne ilişkin protokol geliştirilmesi kar

karşıyaka Ege Üniversitesi Haberi

karşıyaka Ege Üniversitesi


İzmir'in Karşıyaka ilçesinde inşa edilecek olan Sağlık Bilimleri Fakültesi, meslek yüksekokulu, sağlık polikliniği ve diş polikliniği ile çok amaçlı spor salonunun temeli atılıyor. Karşıyaka ilçesinde uzun yıllardır beklenen üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı. Bu kapsamda, projeler çizildi ve yapım aşamasına ise gelindi. Sağlık Bilimleri Fakültesi, meslek yüksekokulu, sağlık polikliniği ve diş polikliniği ile çok amaçlı spor salonunun temel atma töreni ise 24 Kasım 2015 (yarın) gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmalarının ise 18 ay süreceği ifade edildi.

İmzalanan protokole göre, Ayşe Necla Karadavut tarafından bağışlanan Anadolu Caddesi üzerindeki araziye, aile tarafından yükseköğretim binası ve spor kompleksi inşa ettirilecek. Ege...