29 / 04 / 2024

karşıyaka Evia Konutları

karşıyaka Evia Konutları

Yücesoy Mühendislik ve Atek yapı ortaklığıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Evia Konutları' nda fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Evia Konutları' nda teslimler 2014' te yapılıyor...

Evia Konutları 'nda 330 bin liraya 3 oda 1 salon!

Evia Konutları 'nda fiyatlar 330 bin liradan başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Karşıyaka Evia Konutları Projesi 3 etap halinde yaşama geçiriliyor...

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları!

31 Temmuz'a kadar ödeme kampanyası sunulan Varyant Karşıyaka projesi İzmir Karşıyaka'da yükseliyor. Varyant Karşıyaka Konutları 2017 fiyatları 800 bin TL'den başlıyor...

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı!

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı. Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecek.

Karşıyaka 360 Konutları'nın yüzde 77'si yaşam alanı!

Yüksek Vadi Evleri'nin yeni etabı Karşıyaka 360, muhteşem manzarası, yüzde 77'si yaşam alanlarına ayrılan farklı konsepti ile mutlu insanların yuvası olacak.

Karşıyaka 360 İzmir ödeme planı!

Karşıyaka 360 İzmir ödeme planı kapsamında 60 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Karşıyaka 360 Evleri projesinde konutlar bu yıl Kasım ayı içerisinde teslim edilecek...

Karşıyaka 360 Konutları satışa sunuldu!

ESBAŞ ve MOPSAN proje grubunun, 5 yıl önce İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Yüksek Vadi Evleri Projesinin, 5. Etabı olarak inşa edilen Karşıyaka 360 Konutları, 15 Kasım’da lansman fiyatları ile satışa sunuldu.

Karşıyaka 360 Konutları yoğun ilgi görüyor!

ESBAŞ ve MOPSAN proje grubunun, 5 yıl önce İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Yüksek Vadi Evleri Projesinin, 5. Etabı olarak inşa edilen Karşıyaka 360 Konutları, 15 Kasım’da lansman fiyatları ile satışa sunuldu.

Karşıyaka 360 Konutları'nda teslimler 2016 yılında yapılacak!

Mopsan İnşaat tarafından inşa edilen proje Yüksek Vadi Evleri'nin etabı olarak yükseliyor. Projenin inşa çalışmaları devam ediyor. İzmir Karşıyaka 360 Konutları'nda teslimler 2016 yılında yapılacak.

Kocaeli Karşıyaka'daki iş merkezi İmam Hatip Ortaokulu oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka kalıcı konutlarında bulunun iş merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülme çalışması tamamlandı. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip.

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’ni İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürme çalışmaları sürüyor. Her katında 637 metrekare alanı olan yapı toplamda 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları!

Daire alanlarının 38 ile 186 metrekare arasında değiştiği Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde yüzde 1 peşinat fırsatlarıyla hemen ev sahibi yapabiliyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

karşıyaka Evia Konutları Haberi

karşıyaka Evia Konutları


Yücesoy Mühendislik ve Atek yapı ortaklığıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Evia Konutları'nda fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. 


Altı blokta 150 daireden oluşan projede büyüklükleri 140 ila 305 metrekare arasında değişen 3+1,4+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri mevcut. Projenin ilk etabı Ekim 2013'te, ikinci etabı Haziran 2014'te, üçüncü etabı da Ekim 2014'te teslim...